Η Adriana Lima δίνει συμβουλές ομορφιάς και δίκαια

Η Adriana Lima δίνει συμβουλές ομορφιάς και δίκαια

H μόδα είναι μια βιομηχανία που κατά καιρούς έχει αναδείξει πολύ όμορφες γυναίκες. Άλλες από αυτές ήρθαν για να μείνουν και άλλες ήταν, ας πούμε, “φούσκες” του θεάματος.

Στη δεύτερη κατηγορία σίγουρα ΔΕΝ ανήκει η Adriana Lima, το μοντέλο από τη Βραζιλία και “αγγελάκι” της Victoria Secret, που σε κάθε της εμφάνιση διδάσκει στυλ και κομψότητα.

Αυτή τη φορά, θέλησε να μοιραστεί κάποια από τα μυστικά της ομορφιάς της με το κοινό της, τονίζοντας παράλληλα ότι οφείλει την εμφάνισή της στα καλά γονίδια και στη φροντίδα του εαυτού της με φυσικά καλλυντικά.

«Όταν μεγάλωνα με τη μαμά μου στην Βραζιλία συνηθίζαμε να κάνουμε μαζί beauty treatments. Μια φορά την εβδομάδα κάναμε μαζί μάσκα μαλλιών λιώνοντας αβοκάντο. Έπειτα το ξεπλέναμε και καθόμασταν έξω στον ήλιο για να στεγνώσουν τα μαλλιά μας φυσικά από τον ήλιο», αποκάλυψε το εντυπωσιακό μοντέλο σε αμερικάνικο περιοδικό.

Εκτός από αυτό, ενυδατώνει σε καθημερινή βάση το δέρμα της, χρησιμοποιώντας έλαια.

Ακόμη και σήμερα η μαμά μου μου στέλνει αμυγδαλέλαιο από την Βραζιλία το οποίο χρησιμοποιώ σε όλο μου το σώμα για την ενυδάτωσή μου.

Τι τα θες; Σαν την Adriana δεν θα γίνουμε, όσο αβοκάντο και να βάλουμε στα μαλλιά.

 

ladylike.gr/


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *