Η Charlize Theron σε μια εμφάνιση που θα κάνουμε καιρό να ξεχάσουμε

300ef4252c70ad078f0b0fe55f7bad2c_L

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις λέει μία παροιμία. Στην περίπτωση της συγκεκριμένης ηθοποιού, όμως χίλιες εικόνες ισούνται με μία λέξη: Charlize Theron!

Η 40χρονη ηθοποιός ήταν ο ορισμός της τελειότητας στο κινηματογραφικό gala ειρήνης μέσα στην μαύρη ατελείωτη τουαλέτα της. Η Charlize Theron, είναι γνωστή για τη δράση της ως ακτιβίστρια, έτσι συνεχίζοντας την αποστολή της, να κάνει τον κόσμο καλύτερο, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο κινηματογραφικό gala ειρήνης στο Βερολίνο.

Η διάσημη ηθοποιός εξέπληξε τα πλήθη με την εμφάνιση της και δίγουρα θα κάνουν καιρό να την ξεχάσουν. Το ίδιο ισχύει και για εμάς, βέβαια. Η Charlize φορούσε μία μαύρη μακριά τουαλέτα, την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα σανδάλια, ενώ είχε τα μαλλιά της ανάλαφρες μπούκλες, τα οποία είχε πιασμένα από τη μία πλευρά.

313D483900000578 0 image m 9 1455558876143 4e182

Κατά τη διάρκεια του event, το οποίο ήταν αφιερωμένο στους πρόσφυγες και στη δεινή κατάσταση που βρίσκονται, λόγω του εμφυλίου πολέμου, ειπώθηκε στους καλεσμένους, πως έχουν ένα «δώρο» κάτω από τις καρέκλες τους.

Αυτό ήταν μία χρυσή κουβέρτα, που βρίσκεται συνήθως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των προσφύγων, προκειμένου να διατηρούνται ζεστοί. Οι καλεσμένοι φόρεσαν τις κουβέρτες και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, για να απαθανατίσουν τη στιγμή.

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *