Η Jennifer Lawrence ποζάρει για τρίτη φορά για τον Dior

Ένα χρόνο μετά την πτώση της στην περσινή απονομή των Oscar φορώντας Dior και την πρώτη της Dior καμπάνια ηJennifer Lawrence, η πρωταγωνίστρια του «American Hustle», φιγουράρει για τρίτη φορά σε καμπάνια του γαλλικού οίκου.

Η εικοσιτριάχρονη ηθοποιός, που έχει ήδη στην κατοχή της ένα βραβείο Oscar και στις 2 Μαρτίου πάει για το δεύτερο, πόζαρε στο φακό του Patrick Demarchelier βαμμένη σε nude τόνους και με το νέο της κοντό κούρεμα για αυτήν την νέα ανοιξιάτικη καμπάνια των τσαντών Miss Dior του maison Dior. Φήμες θέλουν η νεαρή ταλαντούχος Αμερικανίδα να υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον οίκο που σχεδιαστικά διευθύνει ο Raf Simons, που αν ισχύουν σημαίνει πως όχι μόνο στα Oscar αλλά και σε όλες τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί θα την δούμε αποκλειστικά ντυμένη με Dior δημιουργίες.

Παράλληλα με την καμπάνια ο Dior κυκλοφόρησε και ένα βίντεο, όπου η Lawrence μιλά για τον τρόπο με τον οποίο διάλεξε το φόρεμα που θα φορέσει την Κυριακή στην τελετή απονομής.

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *