Η LACOSTE γιορτάζει 80 χρόνια με μία limited edition συλλογή.

Η πρώτη limited edition της LACOSTE βασίζεται σε μία κληρονομιά 80 χρόνων και επαναπροσδιορίζει τα εικονικά κομμάτια της μάρκας!

Για τον εορτασμό της 80ης επετείου της, η LACOSTE έχει δημιουργήσει μια αποκλειστική συλλογή, αναθεωρώντας το διαχρονικό στυλ της μάρκας, επαναπροσδιορίζοντας τα σύμβολα, τα υλικά και τους κώδικες που αποτελούν την επιτομή της «Αντισυμβατικής Κομψότητας».Θα υπάρξουν διάφορες παραδόσεις στη διάρκεια του έτους, καθεμία με νέα προϊόντα, αναδεικνύοντας μια ιδιαίτερη πτυχή της προσωπικότητας της μάρκας.

Η LIMITED EDITION θα είναι η πρώτη, μιας και στηρίζεται σε μια κληρονομιά 80 χρόνων διαχρονικού στυλ και επαναπροσδιορίζει τα απλά και εικονικά κομμάτια της μάρκας: πόλο μπλούζα, παπούτσια του τένις, limited edition γυαλιά ως μία νέα εκδοχή του διάσημου αεροπορικού σκελετού της LACOSTE, ανδρικά ρολόγια και δερμάτινα αξεσουάρ είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια αυτής της limited edition συλλογής.
Αυτή η πρωτοποριακή συλλογή παίζει με τα κλασικά εικονικά κομμάτια της LACOSTE και ανακαλύπτει τα χρόνια που θα έρθουν με τόλμη. Το λογότυπο της 80ης επετείου, σχεδιασμένο από τον διάσημο Βρετανό καλλιτεχνικό διευθυντή και γραφίστα Peter Saville, είναι τυπωμένο σε τρία πρωτότυπα μπλουζάκια πόλο, καθώς επίσης και στις τρεις διαφορετικές γλώσσες των ανδρικών παπουτσιών, προσθέτοντας μια σύγχρονη ματιά.

Το διαχρονικό φόρεμα πόλο έρχεται σε οκτώ διαφορετικούς τύπους υφασμάτων και οκτώ διαφορετικά στυλ, από το πιο απλό μέχρι το πιο σοφιστικέ.

Έκπληξη μας κάνουν και δύο γυναικεία παπούτσια εμπνευσμένα από το τένις που θυμίζουν εσπαντρίγιες. Η συλλογές των κοσμημάτων, των γυαλιών ηλίου και των ρολογιών προβάλλονται με έντονα και ζωντανά χρώματα και εκφράζουν την «χαρά της ζωής» της LACOSTE.
Και ποιος μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια χαρά;

missbloom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *