Η low budget σειρά του οίκου Missoni

To ιταλικό brand αναμένεται να λανσάρει μια νέα οικονομική συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ, όπως ανακοίνωσε η κληρονόμος της δυναστείας Μαργκερίτα Μισόνι.

Προπομπός της καινούριας low budget σειράς ήταν η συνεργασία του οίκου Missoni με την αμερικανική αλυσίδα Target περίπου ένα χρόνο πριν. Η μεγάλη εμπορική επιτυχία μάλιστα που σημείωσε η κυκλοφορία της συγκεκριμένης κολεξιόν αποτέλεσε την αφορμή για τα νέα σχέδια του label.

Την είδηση για την καινούρια συλλογή ανακοίνωσε σε συνέντευξή της η Μαργκερίτα Μισόνι, εγγονή των ιδρυτών του ιταλικού brand. «Θα επιμεληθώ προσωπικά το project. Θεωρώ πως, όταν μένει κανείς αποστασιοποιημένος, χάνει την επαφή με τη μόδα και τις ανάγκες της» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα φειδωλή με τις πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η συλλογή ή το όνομα που θα φέρει. Παρ’ όλα αυτά αποκάλυψε: «Δύσκολα θα επιλέξω τα ζιγκ ζαγκ ως βασικό μοτίβο για τις καινούριες δημιουργίες». Όσον αφορά την ημερομηνία που τα κομμάτια της σειράς θα διατεθούν στο κοινό, αυτή αναμένεται να συμπέσει με το λανσάρισμα και του online store του οίκου Missoni.

elle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *