Η Miley Cyrus ποζάρει για το περιοδικό Cosmopolitan και μιλάει για τον Liam Hemsworth

H 20χρονη Miley δεν φοβάται να δείξει τα προσόντα της, ακόμα κι αν πρόκειται να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του Cosmopolitan.

Φορώντας ένα λευκό σακάκι και τίποτ’ άλλο από μέσα, η Miley Cyrus ποζάρει για το εξώφυλλο του Cosmopolitan Μαρτίου και μιλάει για όλα, ακόμα και για τις προσωπικές της στιγμές με τον Liam Hemsworth.

miley1

Όταν της ζητήθηκε να ιεραρχήσει τους τομείς της ζωής της όπου νιώθει περισσότερο ικανοποιημένη απάντησε: “Το νούμερο ένα είναι η σχέση μου με τον Liam. Γι’ αυτήν είμαι περισσότερο σίγουρη. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις, ναι μεν υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το νέο μου δίσκο, αλλά τελικά μπορεί να μην αρέσει σε κανέναν”.

Αυτό βέβαια είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί, δεδομένου ότι η Cyrus έχει περισσότερους από 11 εκατομμύρια followers στο Twitter και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που την αγαπάνε για αυτό που είναι, ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό είχε μείνει μακριά από τη δισκογραφία.

“Νομίζω ότι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ είναι ότι έμεινα δυο χρόνια μακριά από τη μουσική για να ζήσω πραγματικά, γιατί τώρα οι άνθρωποι δεν πιστεύουν πια ότι είμαι όπως στο τηλεοπτικό show που εμφανιζόμουν”, είπε.

 

(Φωτογραφία: Getty Images)

Όσο για το ποια είναι τώρα η Miley Cyrus, παραδέχεται ότι είναι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο, χάρη στον αγαπημένο της. “Τον κοιτάζω και σκέφτομαι πόσο καυτός είναι“, λέει η τραγουδίστρια για τον Hemsworth.

 

“Τις προάλλες άνοιξα τη θερμαινόμενη πισίνα και όταν άρχισε να βγάζει ατμούς τον είδα να έρχεται, να βγάζει τα ρούχα του και να πέφτει στο νερό και παραλίγο να λιποθυμήσω. Ο πιο καυτός άντρας της ζωής μου στη θερμαινόμενη πισίνα. Έμοιαζε με φωτογράφιση του Playgirl”, εξομολογήθηκε η Cyrus.

Και συνεχίζει: “Τον έβγαλα μια φωτογραφία και την έβαλα φόντο στο κινητό μου. Η καλύτερή μου φίλη άρπαξε το τηλέφωνό μου και μου λέει ποιος είναι αυτός, είναι τόσο καυτός. Και της απάντησα: Είναι ο αντρούλης μου“. Κακοπερνάει η Miley. Καημένο κορίτσι!

cosmo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *