Θέλετε να μαγέψετε τα πλήθη; ΜΗΝ κάνετε τα παρακάτω λάθη ομορφιάς

Αν νομίζατε ότι επειδή πήγατε ένα κομμωτήριο, βάλατε μια μάσκαρα και λίγο κραγιόν ότι είστε εντάξει κάνετε τεράστιο λάθος. Βασικά αν εσείς αισθάνεστε καλά, εμάς μας περισσεύει, αλλά ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε, ότι υπάρχουν αμέτρητα πράγματα και πιο συγκεκριμένα λάθη, στη γυναικεία ομορφιά, τα οποία οι άντρες και προσέχουν, και ξενερώνουν κιόλας όταν τα βλέπουν! Αν είστε κι εσείς από εκείνες που πιστεύετε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε κάποιες από αυτές, έπειτα από ψηφοφορία του Allure, οι οποίες είναι ικανές να καταστρέψουν οποιαδήποτε εμφάνιση!

1. Οι ουρές στα μαλλιά: Τα μακριά μαλλιά είναι σέξι και εντυπωσιακά! Όχι όμως και αυτά που έχουν να κουρευτούν 3 χρόνια! Δεν θα πάθετε τίποτα αν κάθε τόσο κόβετε λίγο τις ακρούλες μη σας πούμε μάλιστα ότι τα βοηθάτε να μακρύνουν και ακόμα περισσότερο. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο κρίμα είναι, να έχετε ταλαιπωρηθεί για να φτιάξετε τα μαλλιά σας, και εκείνα να σας… προδίδουν!

2. Γαλλικό μανικιούρ: Συγνώμη κορίτσια δε φταίμε εμείς, αλλά τα αποτελέσματα έδειξαν, ότι το μανικιούρ αυτό θεωρείται ξεπερασμένο και πλέον κακόγουστο! Αν εσάς σας αρέσει, καλά κάνετε! Εμείς οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πάντως…

3. Έντονο μολύβι χειλιών: Αν δεν έχεις σαρκώδη χείλη, σταμάτα να προσπαθείς να αποκτήσεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φαίνεσαι αστεία! Θες να γεμίσεις τα χείλη σου; Κάντο αλλά… διακριτικά. Διάλεξε ένα μολύβι κοντά στο χρώμα του κραγιόν και άσε τις υπερβολές για τις απόκριες! Λυπούμεθα αλλά δε γεννηθήκαμε όλες με χείλη… Angelina!

4. Tερακότα: Λέμε ναι στο ηλιοκαμμένο δέρμα και λέμε όχι στο… πορτοκαλί γυαλιστερό αποτέλεσμα! Γι’ αυτό λοιπόν, μην το παρακάνετε με τη τερακότα γιατί είναι από αυτές που δε συγχωρεί τα λάθη!

5. Ξεθωριασμένο μανικιούρ: Ξέρετε ποιο εννοούμε: Εκείνο που έχει αρχίσει να φεύγει το βερνίκι στις άκρες και εσείς το ξύνετε κάνοντάς το χειρότερο! Ε λοιπόν, αν είναι να μείνετε σπίτι, αφήστε τα έτσι. Αν όμως πρέπει να συναναστραφείτε κόσμο, σας παρακαλούμε θερμά ή να τα ξαναβάψετε, ή τελοσπάντων αν δεν έχετε χρόνο να τα ξαναβάψετε να τα αφήσετε έτσι. Συγνώμη αλλά αυτό είναι ανεπίτρεπτο ειδικά σε νέες κοπέλες!

6. Τα… ογκώδη χτενίσματα: Ναι δεν εννοούμε να διαθέτετε μπούκλα και απλά να βαριέστε να ισιώσετε τα μαλλιά σας, αλλά να κρεπάρετε και να φορτώνετε με λακ τα μαλλιά σας, με αποτέλεσμα να σας χαρίζουν, 10 πόντους ύψους και πολλά κοροιδευτικά σχόλια! Οι άντρες θέλουν τα ανάλαφρα και φυσικά μαλλιά. Αφήστε τη λακ στην άκρη λοιπόν!

7. Μακριά νύχια: Ξέρετε ποια εννοούμε; Αυτά που λανσάρει τελευταία η Rihanna τα οποία είναι τόσο μακριά και τρομακτικά που μοιάζουν με νύχια αρπακτικού πουλιού! Ακόμα κι αν αρέσουν σε εσάς, να είστε σίγουρες ότι οι άντρες τα σιχαίνονται!

8. Piercing στον αφαλό: Όταν ήσασταν 15 ήταν όντως πολύ hot! Τώρα απλά είναι κακόγουστο και αστείο! Καταργείστε το με συνοπτικές διαδικασίες!

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *