Ιδέες για έναν αξέχαστο Βαλεντίνο στο σπίτι

Κρίση, ξε-κρίση, “ο έρωτας οφείλει να εορταστεί”! Και αν δεν έχεις προλάβει ούτε να το σκεφτείς, μην αγχώνεσαι. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ… Και θυμήσου ότι δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι πρέπει να βγεις έξω για να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων. Ειδικά φέτος, θα γιορτάσεις εντός των θυρών και θα περάσεις και τέλεια.

Εξασφάλισε τις κατάλληλες προϋποθέσεις
Ό,τι και να οργανώσεις φρόντισε να σιγουρέψεις ότι ο αγαπημένος σου είναι ελεύθερος εκείνο το βράδυ και δεν έχει τίποτα επαγγελματικό που μπορεί να σε αφήσει… μπουκάλα. Επίσης, αν έχεις παιδιά, φρόντισε να μην είναι στο σπίτι εκείνη την ημέρα. Συνεννοήσου με γιαγιάδες, θείες, ή φίλες και… στείλ’ τα για διανυκτέρευση. Αν δεν έχεις τέτοια δυνατότητα και πρέπει να τα έχεις στο σπίτι, τάισέ τα νωρίς και… απέσυρέ τα ακόμη πιο νωρίς.

Ο έρωτας περνά από το στομάχι
Δώσε σημασία στο μενού εκείνης της βραδιάς είτε μαγειρέψεις μόνη σου, είτε παραγγείλεις από κάποια εταιρεία catering. Δεν χρειάζονται υπερβολές, αλλά καλό θα ήταν να επιλέξεις μια αγαπημένη γεύση του καλού σου για να τον ευχαριστήσεις ακόμη περισσότερο. Επίσης, ένα μπουκάλι καλό κρασί, θα συμπληρώσει το “πακέτο” με τον ωραιότερο τρόπο.

Για σινεφίλ
Αν είστε ζευγάρι που αγαπά ιδιαίτερα το σινεμά, μία ωραία ιδέα είναι να προμηθευτείς την αγαπημένη σας ταινία από το dvd κλαμπ και να την απολαύσετε μαζί.

Μουσική υπόκρουση
Η μουσική παίζει παντού και πάντα πολύ σημαντικό ρόλο. Πόσο μάλλον σε μια βραδιά με τόσο ξεκάθαρο ρομαντικό χαρακτήρα. Με μελωδικούς ήχους στο background, λοιπόν, και όμορφη διάθεση στο σύνολο, να είσαι έτοιμη για τα πάντα!

Υπό το φως των κεριών
Ο χαμηλός φωτισμός θα βοηθήσει στην ατμόσφαιρα που θα θέλεις να δημιουργήσεις ενώ την ίδια στιγμή το άρωμα που μπορεί να αναδύουν τα κεριά θα προσφέρουν το δικό τους λιθαράκι στην επιτυχία της βραδιάς σου.

Φρόντισε τον εαυτό σου
Η εικόνα που θα δει ο καλός σου μπαίνοντας στο σπίτι θα παίξει σημαντικό ρόλο και αυτό δεν αφορά μόνο στο σπίτι και το τραπέζι. Γι’ αυτό φρόντισε να είσαι περιποιημένη και όμορφη. Μάλιστα δώσε και σε εκείνον την ευκαιρία μόλις μπει στο σπίτι να κάνει το ντουζάκι του και να αλλάξει ρούχα πριν ξεκινήσετε τις “εορταστικές διαδικασίες” ώστε να νιώσετε και οι δύο το ίδιο όμορφα.

Πικ νικ στο τζάκι
Εναλλακτικά, ξέχνα τα τραπέζια και τις καρέκλες, άναψε τη φωτιά μόνη εύκολα και ωραία, στρώσε κάτω ένα όμορφο τραπεζομάντιλο και υποδέξου τον καλό σου στα μαξιλάρια μπροστά από τη θαλπωρή. Από εκεί και πέρα φυσικά… ό, τι ήθελε προκύψει!

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *