Ιδέες για το σαββατοκύριακο …..

Ξεμείνατε στην πόλη ή είστε διακοπές; Όπου κι αν βρίσκεστε δείτε τις εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε για αυτό το σαββατοκύριακο 10 και 11 Αυγούστου.

 

Turbo στην Αθήνα

Από τους δημιουργούς της “Μαδαγασκάρης” και του “Kung Fu Panda” έρχεται το “Turbo”, μια τρισδιάστατη κωμωδία υψηλών ταχυτήτων, με πρωταγωνιστή τον Τούρμπο, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει, μια μέρα, το γρηγορότερο σαλιγκάρι του κόσμου.

Δείτε πού παίζεται

Δείτε το trailer

Οι συναυλίες του διημέρου!

Φυσικά αν στο σημείο που βρίσκεστε κάνει live κάποιο συγκρότημα που αρέσει σε εσάς και τα παιδιά, μην το χάσετε!

Αυτό το σαββατοκύριακο περιοδεύουν

Σάββατο

Μαρινέλλα & Κώστας Χατζής στο Αμφιθέατρο Σίβηρης στην Κασσάνδρα
Beggar’s Blues Diary , στο Thalasea, στη Νάξο
Minor Project στο Φλαbarakiστο Λουτράκι
Live Jazz Night στο Ωδείο Athenaeum στην Αθήνα Jazz

Κυριακή

Μελίνα Ασλανίδου, στο Heaven Artemis Beach, στην
Beggar’s Blues Diary, στο Disco Q, στην Αμοργό
Onirama στο Angels στην Καλλιθέα
Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία στο Ευριπίδειο Θέατρο στη Σαλαμίνα
Φοίβος Δεληβοριάς, στην Αυλή Μουσείου Μπουμπουλίνας, στις Σπέτσες

Νεροτσουλήθρες και βιβλιοπαρουσιάσεις στην Πάρο!

Όσοι οικογενειάρχες βρεθούν στην Πάρο αυτό το σαββατοκύριακο, θα μπορέσουν να δουν το βιβλίο «Δε μου αρέσει το γάλα» να… ζωντανεύει! Το Ξενοδοχείο Porto Paros www.portoparos.gr και οι Εκδόσεις Ψυχογιός πραγματοποιούν 2 εκδηλώσεις με το συγγραφέα Μάκη Τσίτα, εκ των οποίων η πρώτη, το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 στις 10:30 το πρωί, στο Pool bar του ξενοδοχείου, όπου η παιδαγωγός Υπαπαντή Ρούσσου θα ζωντανέψει το βιβλίο ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ! Το επόμενο Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 στις 10:30 το πρωί η παιδαγωγός Ελένη Κουρνέτα θα ζωντανέψει το βιβλίο ΑΧ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

Αν βρεθείτε εκεί κάντε και μερικές βουτιές στις μεγάλες νεροτσουλήθρες του ξενοδοχείου.

Ο “Μέλιος” ταξιδεύει στη Χαλκιδική

Μετά την τεράστια επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η μουσική παράσταση για μικρούς και μεγάλους “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα”, σε παραγωγή Άκη Ευαγγέλου και μουσική Γιώργου Βούκανου, ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και το Σάββατο αυτό θα βρεθεί στο Αμφιθέατρο Μουδανιών.

Στο αγαπημένο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη, ακολουθούμε τα βήματα του Μέλιου, του παιδιού, που μετράει τα άστρα όπως μετράει τα όνειρά του, με αγωνία, προσδοκίες και αγάπη για τη ζωή, φτάνοντας μαζί του στη μεγάλη πολιτεία, εκεί που βρίσκεται το σχολείο, η πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου…

Με τον Κώστα Βουτσά και τον Θανάση Τσαλταμπάση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε μια παραγωγή που στόχο έχει να προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο, την αγάπη και το δικαίωμα στο όνειρο.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21:30 και η ενιαία τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

Παραμύθια στο Πήλιο

Όσοι βρεθούν στο Πήλιο δεν πρέπει να χάσουν το τελευταίο διήμερο του 3ου Φεστιβάλ Αφήγησης «Παραμύθια και Μύθοι στου Κενταύρου τη Ράχη», που πραγματοποιείτε στον Άγιο Γεώργιο με ελεύθερη είσοδο.
Αυλές μουσείων, φιλόξενων οικιών και αρχοντικών, πλατώματα καλντεριμιών, αυλόγυροι εκκλησιών, γωνιές περιβολιών, παλιά σχολαρχεία, και ατμοσφαιρικοί χώροι σιδηροδρομικών σταθμών θα αντηχήσουν ιστορίες πολυταξιδεμένες γνωστές και άγνωστες για το διάστημα 5-11 Αυγούστου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Βουτιές στην Αττική!

Αν έχετε μείνει στην πόλη, εξετάστε το ενδεχόμενο αντί να πάτε για μπάνιο στη θάλασσα, να επισκεφτείτε το ψυχαγωγικό πάρκο διακοπών Athens Holiday Park.

Στο πάρκο διασκέδασης “Athens Holiday Park” μικροί και μεγάλοι βουτούν στη χαρά, διασκεδάζουν, προπονούνται, συναγωνίζονται, κατρακυλούν στις τεράστιες τσουλήθρες, δίνουν συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, περιπλανούνται στο διάστημα, γίνονται οι καλύτεροι οδηγοί πίστας αλλά και…νερού και δοκιμάζουν τις δροσερές και τις γαργαλιστικές νοστιμιές της κουζίνας του!

mama365.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *