Κάλυψε φυσικά τα γκρίζα μαλλιά ή τις πρώτες άσπρες τρίχες.

Εάν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ βαφή ή αρνείσαι να χρησιμοποιήσεις, υπάρχει τρόπος να καλύψεις τα λευκά μαλλιά σου αμέσως!
Ο λόγος που αποκτούμε λευκές τρίχες δεν είναι πάντα η ηλικία. Καθώς πρόκειται για οξυγόνο που εισχωρεί στην τρίχα μπορεί απλά να φταίει η κληρονομικότητα, η διατροφή ή το άγχος σου.
Όποιος όμως και αν είναι ο λόγος, δεν χρειάζεται να τις υπομένεις εάν δεν θέλεις να πληρώνεις κομμωτήρια ή να εξαρτάσαι για πάντα από ένα σωληνάριο με χημική βαφή.

Τι να κάνεις; Τρέχα στην κουζίνα σου! 
Φτιάξε ένα δυνατό τσάι από φασκόμηλο και δεντρολίβανο. Βράσε αρκετή ποσότητά τους σε ένα κατσαρολάκι και έπειτα κράτησε το μίγμα στο ψυγείο σου. Μπορείς να ψεκάζεις τα γκρίζα μαλλιά σου, τις ρίζες ή τα σημεία με τις άσπρες τρίχες, δέκα λεπτά πριν από κάθε λούσιμο. Δεν θα δεις αποτέλεσμα από την πρώτη μέρα αλλά πάνω στη βδομάδα θα διαπιστώσεις ότι θα επανέρθει το φυσικό χρώμα στα μαλλιά σου. Συνέχισε να το κάνεις για όσο διάστημα θέλεις, καθώς πρόκειται για μια πρώτης τάξεως μάσκα!

Εάν θέλεις πιο σκούρο αποτέλεσμα, θα χρειαστείς καφέ στιγμής, μαύρο τσάι ή μαύρο πιπέρι που θα βράσεις σε λίγο νερό έως ότου γίνει το χρώμα που θέλεις. Ανάμιξέ το με λίγο έλαιο ευκαλύπτου, περίπου 2- 3 κουταλάκια του γλυκού. Άφησε το μίγμα ένα βράδυ να «δέσει» και πέρασε με αυτό τις τούφες που θέλεις να σκουρύνεις ή σε όλα τα μαλλιά σου ώστε εκτός από το βάψιμο των γκρίζων, να αποκτήσουν και λάμψη!

sheblogs.eu

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *