Κάντο όπως η Δέσποινα Βανδή: 6 τρόποι να φορέσεις την κορδέλα στο ponytail σου

Η κοτσίδα αποτελεί μια από τις πιο εύκολες και πρακτικές λύσεις για το καθημερινό χτένισμα πολλών γυναικών. Αν βαρέθηκες, όμως, να κάνεις κάθε μέρα την ίδια κοτσίδα… καιρός για ανανέωση!

Χωρίς να κουραστείς καθόλου ή να ξοδευτείς,- ακόμη και τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το άρθρο- μπορείς να δώσεις ένα ξεχωριστό, πιο παιχνιδιάρικο αέρα στο όλο look σου, φορώντας απλά μια κορδέλα στο ponytail σου!

Και βέβαια, οι stars είναι εδώ για να υποστηρίζουν με τις beauty επιλογές τους τέτοιες μικρές ιδέες, ανοίγοντας το δρόμο σε όλες εμάς για να τις ακολουθήσουμε! Φυσικά, αναφέρομαι στη χθεσινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο « The Voice» που μας εντυπωσίασε τόσο με τη στιλιστική επιλογή της, όσο και με την τέλειο hairstyle της.Πιάνοντας τα μαλλιά της σε ένα απλό, ψηλό ponytail, κατάφερε με μια κίνηση- δένοντας μια μικρή κορδέλα- να το κάνει αυτομάτως ξεχωριστό!

gsdg cfc55
Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε 6 τρόπους για να φορέσεις την κορδέλα στα μαλλιά σου και να εντυπωσιάσεις. Ανάλογα με το στυλ, τη διάθεση ακόμη και το ύφος που θέλεις να δώσεις στην όλη εμφάνισή σου επίλεξε ένα από τα παρακάτω χτενίσματα.

 

 

1. Αν θέλεις να δώσεις μια πιο girly διάσταση στο όλο look σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις την κορδέλα στη βάση ενός ψηλού, αρκετά σφιχτού ponytail

2892bb35e279ff5074e12d4516d107f3 c7e76

 

2. Αν προτιμάς κάτι πιο χαλαρό, που θα δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στα μαλλιά σου, τότε δοκίμασε να δέσεις την κορδέλα στη μέση περίπου του μήκους των μαλλιών σου

fgsdfgfd dc760

 

3. Αν θέλεις ακόμη πιο boho ponytail, χαλάρωσε ακόμη πιο πολύ την κοτσίδα σου, ή κρέπαρε ελαφρώς λίγο πάνω από το σημείο που θα δέσεις την κορδέλα.( Plus: Δοκίμασε να φορέσεις μια πιο εντυπωσιακή κορδέλα)

371678e39a59108f41cfda7795842d78 5c10d

 

4. Αν αγαπάς τον όγκο στα μαλλιά σου και θέλεις να πετύχεις ένα πιο ’60 ponytail, δεν έχεις παρά να δώσεις λίγο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού σου, κρεπάροντας αρκετά και να στερεώσεις με τη μικρή κορδέλα στο ύψος του αυχένα σου

c99f90a0535dbf7dc12b9bc2da7dd7c2 e1336

 

5. Αν τα μαλλιά σου δεν είναι μακριά τότε μπορείς να πιάσεις ένα ponytail και αντί για κάποιο λαστιχάκι να χρησιμοποιήσεις κορδέλα.

rgwerg a6305

 

6. Και φυσικά, αν θέλεις να πετύχεις το ponytail της αγαπημένης Δέσποινας Βανδή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια ψηλή κοτσίδα και πέντε δάκτυλα πριν το τέλος να δέσεις μια μικρή κορδέλα, σχηματίζοντας ένα φιογκάκι. Το ίδιο μπορείς να πετύχεις και με μια πιο χαμηλή κοτσίδα.

drtfhetr b47be

 

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *