Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποια είναι ομορφότερη;

Νιώθετε στρεσαρισμένες, χλομές και «άσχημες»; Τι περιμένετε; Ένα μικρό διάλειμμα φροντίδας του προσώπου σας θα σας κάνει να τα ξεχάσετε όλα…

ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Μια μάσκα είναι η καλύτερη λύση για να τα ξαναδείτε να λάμπουν. Αν κάνετε τακτικά μπράσινγκ, βαφή ή περμανάντ, χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα θρεπτικό προϊόν. Αν, πάλι, τα μαλλιά σας είναι λιπαρά, χρειάζονται μια μάσκα που απορροφά το περιττό σμήγμα. Για να ενισχύσετε τη δράση της μάσκας, μπορείτε να την αφήσετε κάτω από μια ζεστή πετσέτα.

ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ

Διαλέξτε μια μάσκα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Απλώνετέ την πάντα σε πολύ καθαρό και στεγνό δέρμα (αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια και το στόμα). Αφαιρέστε τη μάσκα με ένα υγρό σφουγγαράκι και ψεκάστε το πρόσωπό σας με μεταλλικό νερό. Για να μην αφυδατωθεί η επιδερμίδα σας, στεγνώστε την καλά με ένα χαρτομάντιλο. Τελειώστε, απλώνοντας στο πρόσωπό σας τη συνηθισμένη σας ενυδατική κρέμα.

ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΑ
Ακόμα και το τελειότερο μακιγιάζ δε θα μπορέσει να προσφέρει λάμψη στο βλέμμα σας, όταν τα φρύδια σας δεν έχουν άψογη γραμμή. Το πιο νεανικό σχήμα είναι η αμβλεία γωνία. Αφιερώστε, λοιπόν, λίγο χρόνο για να επανασχεδιάσετε τα φρύδια σας. Βουρτσίστε τα πρώτα προς την κατεύθυνση που θέλετε και μετά βγάλτε τις τρίχες που περισσεύουν μία μία με το τσιμπιδάκι. Αν το αποτέλεσμα δε σας ικανοποιεί, μάθετε να σχεδιάζετε τα φρύδια σας με ένα ειδικό μολύβι.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τα βλέφαρά σας την αποτελεσματική συνταγή της κομπρέσας με δυνατό τσάι. Υπάρχουν, όμως, και τα ειδικά επιθέματα, που φέρνουν ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, προσφέροντας δροσιά που ξεπρήζει τα βλέφαρα και χαρίζει ξεκούραστο βλέμμα. Για να ενισχύσετε τη δράση τους, μπορείτε να τα βάζετε μερικές ώρες στο ψυγείο πριν τα χρησιμοποιήσετε. Αν φοράτε φακούς επαφής, πρέπει να τους βγάζετε πριν χρησιμοποιήσετε τέτοια επιθέματα.

ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ
Η απολέπιση είναι απαραίτητη. Μην την ξεχνάτε, λοιπόν. Το πιο πρακτικό γκομάζ: με μασάζ κάτω από το ντους. Μετά δε χρειάζεται να σαπουνιστείτε. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει σκάσιμο στο δέρμα.

belife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *