Καιρός Δευτέρα του Πάσχα :Βροχές και καταιγίδες!Τι θα συμβεί αύριο Τρίτη.

vroxes-kairos-660

Ο καιρός χαλάει από σήμερα Δευτέρα του Πάσχα με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Οι βροχές στα βόρεια και πιθανόν στα δυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Ο καιρός θα βελτιωθεί το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα έξι μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια.

palettino

Πιο αναλυτικά η προγνωση του καιρού:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και της Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ και απο τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα είναι νοτιάδες 4 με 5 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ στην κεντρική μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 23 βαθμούς. Η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην Ηπειρο, την Δυτική Στερεά και την βορειοδυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Συννεφιά που θα πυκνώσει και θα βρέξει κυρίως στα βόρεια. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 24 βαθμούς.

palettino

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Βροχές από το μεσημέρι και πολύ αργά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στα ησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Νοτιάδες 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ

Συννεφιά που θα αυξηθεί και θα έχει μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταογίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές και βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ έως 6. Η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς.

Για αύριο Τρίτη του Πάσχα

Στη Θράκη, υα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα το πρωί συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες με βαθμιαία βαλτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές, η συννεφιά θα είναι αυξημένη στα ηπειρωτικά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν βροχές στα ορεινά. Από το βράδυ οι βροχές θα πυκνώσουν στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ και αργότερα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :Απόδραση ,την Δευτέρα του Πάσχα, στην άδεια Αθήνα – Που μπορείτε να πάτε με τους φίλους, την οικογένεια με το άλλο σας μισό!


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *