Καλσόν με τρίχες: Η αποκρουστική πλευρά της μόδας

Ας προσπαθήσουμε κατ’αρχήν να το φανταστούμε: Είναι ένα δροσερό σαββατόβραδο και έχετε κανονίσει να βγείτε με τις φίλες σας. Έχετε βρει ένα πανέμορφο κοντό φόρεμα να φορέσετε, έχετε κάνει μανικιούρ, μόλις αγοράσατε κάτι υπέροχα peep toes… πώς να ταιριάξουν όλα αυτά με καλσόν; Αφήστε που το look ίσως παραείναι προκλητικό. Αναζητάτε λύση;

Οι Κινέζοι έκαναν και πάλι το θαύμα τους! Δημιούργησαν τριχωτά καλσόν, τα οποία πέρα από τον πρακτικό σκοπό να ζεσταίνουν τα πόδια, εκτελούν κι έναν ακόμα: Προστατεύουν τις κοπέλες από τα αδιάκριτα βλέμματα των ανδρών –αν όχι από πιθανές σεξουαλικές επιθέσεις.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να πλησιάσει μία γυναίκα, όσο σέξι κι αν δείχνει, με όλες αυτές τις αποκρουστικές τρίχες στα πόδια της! Κι αν αναρωτιέστε αν πραγματικά υπάρχουν γυναίκες που θα φορούσαν ποτέ κάτι τέτοιο, μία χρήστρια του Sina Weibo (του κινεζικού Facebook) περιγράφει το τριχωτό καλσόν ως «σούπερ σέξι, καλοκαιρινό, αντιδιαστροφικό τριχωτό καλσόν απαραίτητο για τα νέα κορίτσια που σχεδιάζουν έξοδο».

Όχι, δεν θα τα συνιστούσαμε. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να βρείτε πολλούς άλλους τρόπους να προστατευτείτε από τα αδιάκριτα βλέμματα, όσο κι αν είστε λάτρεις της φυσικότητας…

mama365.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *