Καρό Print: Ιδέες και Συμβουλές για να το Φορέσεις με στυλ.(Photos)

Φέτος τον χειμώνα το καρό print σε φούστες φορέματα, πανωφόρια και παντελόνια είναι από τις πιο καυτές τάσεις.  Τα είδαμε πολύ στις πασαρέλες για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013 σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων σε όλα τα είδη ρουχισμού.

Fashion Shows Fall/winter 2013 Δες εδώ μερικά από τα πιο όμορφα και φορέσιμα σύνολα με καρό από τα catwalk

  

  

  

  

  

Fashion brands Πολλά fashion brands ασφαλώς ακολουθούν την τάση  φέρνοντας στα καταστήματα και πολλά νέα κομμάτια σε καρό print.

  

Από τη νέα συλλογή των H&M –  Από τη Νέα συλλογή των Bershka

 

  

Από τη Νέα συλλογή των Pinko –  Από τη Νέα συλλογή των H&M
Celeb Style Με έντονη προσωπικότητα το δυνατό αυτό print δίνει ιδιαίτερο στυλ στο ντύσιμό.  Δες εδώ πως το φορέσανε γνωστές διάσημες

Street style με καρό Δες  πως το φοράνε απλές γυναίκες στο καθημέρινό τους ντύσιμο…

  

Με ένα ένα φουλαράκι ή με καρό ριχτό πουκάμισο με skinny παντελόνι

  

Κλασσικό look και αγαπημένο… Καρό πουκάμισο ανοιχτό σαν ζακετάκι  και  τζιν παντελόνι

  

Εάν νιώθεις πιο τολμηρή  φόρεσέ το σε παντελόνι. Με δερμάτινο παντελόνι στα κύριο χρώμα του print

 

  

Με καρό παλτό ή καρό πουκάμισο με μίνι φούστα

 

“Must have” κομμάτι… το καρό πουκάμισο. Ένα καρό πουκάμισο θεωρείται από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους και να δώσει χρώμα και στυλ σε μια κατά τα άλλα απλή και μονότονη εμφάνιση. Ιδανικό ταίρι με το αγαπημένο μας jean.

  

Καρό πουκάμισα από την Laredoute και την   Toi-Moi

Έξτρα Styling Tips

•   Συνδυάστε το καρό κομμάτι  με ουδέτερα μονόχρωμα κομμάτια. Άλλα prints δημιουργούν σύγχυση στο look και χαλάνε τη συνολική εμφάνιση.

•   Συνδυάστε ένα καρό πουκάμισο πάνω από ένα απλό λευκό t-shirt με jean παντελόνι. Είναι η πιο κλασσική εμφάνιση και ταιριάζει σχεδόν σε όλους .

•   Για διακριτικό καρό look απλά χρησιμοποιήστε το σε αξεσουάρ. Ψάξτε για  καρό τσάντα ή κασκόλ. Προσθέστε το να κάνετε πιο ενδιαφέρον ένα μονοxρωματικό  casual  look, όπως  ένα λευκό t-shirt και τζιν.

•   Φορέστε μια μακριά καρό πουκαμίσα ή φόρεμα πάνω από ένα ζευγάρι σκούρο κολάν. Βάλτε μια ζώνη στη μέση σας και  προσθέσετε μερικά αξεσουάρ, όπως κολιέ, βραχιόλια  σκουλαρίκια. Συμπληρώστε την εμφάνιση με  μακριές μοντέρνες με τακούνια μπότες.

•   Το κόκκινο και μαύρο καρό είναι το πιο παραδοσιακό και λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε πιο κρύους μήνες. •   Για πιο διακριτικό αποτέλεσμα επιλέξτε απαλά χρώματα όπως το σκούρο, γκρι, καφέ, μπεζ, κρεμ και λευκό.

•   Τα φωτεινά παστέλ φωτεινά χρώματα είναι πιο μοντέρνα αλλά προτιμήστε καλύτερα για τους θερινούς μήνες.

http://fe-mail.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *