Κιμονό: Πως το φορούν οι top fashion bloggers

Πάρε ιδέες για το πως να συνδυάσεις το κιμονό από τα πιο cool σύνολα των fashion bloggers

Αν πιστεύεις οτι το κιμονό είναι μόνο μια παραδοσιακή συνήθεια στην Άπω Ανατολή, ήρθαμε να σου αλλάξουμε γνώμη και να σου αναλύσουμε γιατί αυτή τη σεζόν το κιμονό κατακτά το streetstyle και τις καρδιές μας. Βασικά, εκτός από το οτι είναι ένα όμορφο κομμάτι που αναβαθμίζει το στυλ σου στη στιγμή, είναι εκπληκτικά λειτουργικό, μπορεί δηλαδή να φορεθεί με πολλούς τρόπους και σε διαφορετικές περιστάσεις, από τη βόλτα στο νησί μέχρι ένα ενδιαφέρον office look και από την παραλία στο βραδυνό ποτό. 

Αν κινηθείς σε φλοράλ πολύχρωμα μοτίβα θα δώσεις μια bohemian νότα στο outfit σου, αν πάλι είσαι πιο μίνιμαλ, ένα μονόχρωμο κιμονό θα αναδείξει το στυλ σου και θα σε βγάλει από τον κόπο να ψάχνεις το κατάλληλο ταίρι για το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φανελάκι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως πανωφόρι για τις καλοκαιρινές ψύχρες ή ως τον τρόπο να “ντύσεις” και να στολίσεις ένα σύνολο από hot shorts και tank top.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα ξεχωρίσεις με την επιλογή σου, όπως κάνουν και αγαπημένες fashion bloggers στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

 

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *