Λέχου -Στρατάκης. Παντρεύτηκαν στην Πάτμο.

Μετά απο πέντε χρόνια μαζί αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Ένας μεγάλος έρωτας, μια δυνατή σχέση, επισφραγίστηκε μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας με έναν γάμο μόνο για δύο. Η Κατερίνα Λέχου και ο  Μάνος Στρατάκης παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αγαπημένο τους νησί, στην Πάτμο!
Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα κάτω από πλήρη μυστικότητα. Το ζευγάρι,  όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Νησί της Αποκάλυψης, καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς. Εκεί, έχοντας για κουμπάρους τους καλούς φίλους και συναδέλφους της Κατερίνας, Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη, είπαν το  «ναι» στο επόμενο βήμα της μακροχρόνια σχέσης τους. Έτσι λοιπόν, χωρίς ν’ αποκαλύψουν τίποτα στους γονείς και στ’ αδέρφια τους, ακόμη και στους πιο κολλητούς τους φίλους, βρέθηκαν σ’ ένα απομακρυσμένο εκκλησάκι του νησιού επισημοποιώντας ενώπιον του Θεού τη σχέση τους, έτσι όπως ακριβώς το ονειρευόντουσαν! Μακριά από καθετί, το οποίο θα μπορούσε να ταράξει την ηρεμία και τη γαλήνη του Μυστηρίου και της όμορφης αυτής στιγμής για εκείνους. Η Κατερίνα Λέχου μάλιστα, γνωρίζοντας πως στην Πάτμο θα γίνει ο μυστικός γάμος τους, είχε φροντίσει ν’ αγοράσει πριν φύγει από την Αθήνα ένα λευκό φόρεμα από την καταξιωμένη σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Το ζευγάρι αποχαιρέτησε λίγες ημέρες μετά το γάμο τους, τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη και συνέχισε τις ιακοπές του στο νησί, οι οποίες πλέον έχουν και άρωμα μήνα του μέλιτος!

lexou-stratakis-patmos

faysbook.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *