Μάθε κι εκμεταλλεύσου το έμφυτο χάρισμα του ζωδίου σου

e2e54bf0bba97d03309c8425ab8301ce_L

Το ταλέντο που σε προίκισε το ζώδιό σου

Ανήκεις σε συγκεκριμένο ζώδιο κι οφείλεις να γνωρίζεις τα έμφυτα χαρίσματά σου και να τα εκμεταλλευτείς πλήρως για να μπορέσεις να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή και να είσαι ευτυχισμένος/η.

Ας δούμε λοιπόν το ταλέντο που σου δόθηκε και με ποιο τρόπο οφείλεις να το χρησιμοποιήσεις.

Κριός

Κινητήρια δύναμη
Πρέπει πάντα να δικαιώνεις το ζώδιό σου που είναι το Πρώτο αλλά και τον κυβερνήτη σουΆρη, ώστε να μη σταματάς να αγωνίζεσαι. Να επιχειρείς καινούργια πράγματα, να έχεις θάρρος, αποφασιστικότητα, να ξεσηκώνεις τον εαυτό σου και τους ανθρώπους γύρω σου να δώσουν τη μάχη και να μην τα παρατούν μπροστά στην όποια δυσκολία. Έτσι, κάθε επιτυχία θα σε γεμίζει και θα είναι για σένα μια προσωπική νίκη.

 

Ταύρος

Επιμονή
Η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιό σου και σου χαρίζει έμφυτη γοητεία και αγάπη στις απολαύσεις της ζωής. Πρέπει να εκτιμάς όσα έχεις αλλά να μην επαναπαύεσαι. Να επικεντρώνεσαι σε όσα υλικά ή ηθικά σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και σου προσφέρουν ψυχική ευφορία και γαλήνη και με πείσμα να προσπαθείς να τα κατακτήσεις. Η επιμονή θα φέρει τα θετικά αποτελέσματα που επιδιώκεις.

 

Δίδυμοι

Επικοινωνία
Η ευστροφία, το να κοινωνικοποιείσαι και να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικούς είναι ένα ταλέντο που σου προσφέρει ο κυβερνήτης σου, Ερμής. Χρησιμοποιώντας απλή και κατανοητή γλώσσα, μπορείς να συναναστρέφεσαι με νέους και γέρους, φτωχούς και πλούσιους, μορφωμένους και αμόρφωτους και να τους κερδίσεις. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να δίνεις αλλά κυρίως να παίρνεις εμπειρίες, γνώσεις και πληροφορίες που θα σε εξελίξουν κι όχι να ικανοποιούν την περιέργειά σου.

 

Καρκίνος

Έκτη αίσθηση
Είσαι γεμάτος/η κατανόηση, καλός/η ακροατής/α, δεν επικρίνεις και κάνεις κάθε άτομο γύρω σου να αισθάνεται άνετα. Δεν σταματάς να παρέχεις φροντίδα και αγάπη στους ανθρώπους σου. Ωστόσο το χάρισμά σου, δώρο της κυβερνήτης σου, Σελήνης, είναι μια έκτη αίσθηση που έχεις, η οποία συχνά σε προειδοποιεί για τους κινδύνους που πρέπει να αποφύγεις κι οφείλεις να την ακολουθείς τυφλά, ακόμα κι αν σε πάει κόντρα στο ρεύμα.

 

Λέων

Λάμψη
Τραβάς τα φώτα πάνω σου και γίνεσαι το κέντρο του ενδιαφέροντος, όπως ο κυβερνήτης σου, Ήλιος, είναι το κέντρο του ηλιακού συστήματος. Δεν πρέπει όμως να αναλώνεις τη λάμψη σου μόνο στο να εντυπωσιάζεις, αλλά στο να δημιουργείς πράγματα που θα δώσουν καινούργια προοπτική σε σένα και τους γύρω σου. Ως γεννημένος ηγέτης οφείλεις να εμπνέεις και να καθοδηγείς στο καλύτερο, το μεγαλύτερο, το ανώτερο.

 

Παρθένος

Ακρίβεια
Είσαι αρκετά έξυπνος/η, με εμμονή στη λεπτομέρεια και τίποτα δε σου ξεφεύγει. Μπορείς να κάνεις ένα οργανωμένο πλάνο, μελετημένο με προσοχή κι ακρίβεια και να το ακολουθήσεις πιστά, χωρίς να επηρεάζεσαι από συναισθηματισμούς. Ωστόσο, πρέπει πάντα να συμπεριλαμβάνεις και τον αστάθμητο παράγοντα στους σχεδιασμούς σου και να έχεις «πρόχειρες» εναλλακτικές για να επιτύχεις τους στόχους σου.

 

Ζυγός

Μεσολάβηση
Προσπαθείς να είσαι αμερόληπτος/η, κρίνοντας δίκαια την κάθε κατάσταση και κρατώντας ίσες αποστάσεις. Έχεις το ταλέντο του μεσολαβητή, καθώς μπορείς να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα, να βρεις τη χρυσή τομή και να εξομαλύνεις διαφορές, λειτουργώντας ως γέφυρα που θα ενοποιήσει δύο διαφορετικές πλευρές τόσο μέσα σου όσο και στους άλλους. Όσο παραμένεις αντικειμενικός/η, χωρίς να επηρεάζεσαι από συμπάθειες κι αντιπάθειες, τόσο πιο εύκολο θα είναι να παίρνεις αποφάσεις.

 

Σκορπιός

Ένστικτο
Η αφοσίωσή σου σε ανθρώπους και στόχους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίζει να κατακτήσεις ό,τι βάλεις στο νου σου, εκτός ίσως από τον ίδιο σου τον εαυτό, αν αφεθείς να σε καταλάβει ο αρνητισμός κι οι αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, ελέω του κυβερνήτη σου, Πλούτωνα. Όμως οφείλεις να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, ακόμα κι αν όλοι προσπαθούν να σε πείσουν ότι κάνεις λάθος.

 

Τοξότης

Επέκταση
Ο κυβερνήτης σου, Δίας, δε σε θέλει περιορισμένο/η σε στενά πλαίσια. Θέλει να επεκταθείς, να φτάσεις στα ουράνια, να αγγίξεις τα άστρα. Είσαι γεμάτος/η ιδέες και ενθουσιασμό και οφείλεις να μη μένεις στάσιμος/η και να αναλώνεις την ενέργειά σου στην πεζή καθημερινότητα. Κυνήγησε τη γνώση, άνοιξε τους πνευματικούς σου ορίζοντες γιατί αυτή είναι η πραγματική περιπέτεια που πρέπει να βιώσεις.

 

Αιγόκερως

Μη εγκατάλειψη
Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο, μαθαίνεις από νωρίς να μη βασίζεσαι στην τύχη αλλά τη σκληρή δουλειά για να επιτύχεις τους στόχους σου. Προσπαθείς να κατακτήσεις την κορυφή και να παραμείνεις εκεί, επιλέγοντας το δύσκολο μονοπάτι γι’ αυτό αντιμετωπίζεις με υπευθυνότητα και ωριμότητα κάθε τι που θα συναντήσεις στην πορεία σου. Το ταλέντο σου είναι το ότι δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια, ακόμα κι αν όλα είναι εναντίον σου.

 

Υδροχόος

Αυτοπεποίθηση
Προσπαθείς να ξεχωρίζεις πάντα από το μέσο όρο, με τις ιδέες, τις αντιλήψεις και τον τρόπο ζωής σου και έχεις τέτοια αυτοπεποίθηση που καμαρώνεις επειδή είσαι διαφορετικός/η από τους υπόλοιπους. Ο κυβερνήτης σου, Ουρανός, σε βοηθά να επαναστατείς και να μην αποδέχεσαι συμβιβασμούς που στερούν την ανεξαρτησία και φυλακίζουν το φιλελεύθερο πνεύμα σου. Χρησιμοποίησε λοιπόν το χάρισμά σου, ενθαρρύνοντας και εμπνέοντας και τους άλλους για μια ουσιαστική αλλαγή για το κοινό καλό κι όχι απλά για να προκαλείς και να κοντράρεις.

 

Ιχθύες

Διαίσθηση
Είσαι σαν σφουγγάρι που απορροφά συναισθήματα και κραδασμούς από το περιβάλλον του, συλλαμβάνεις έννοιες κι ενέργειες και η αίσθηση που έχεις για τα πράγματα πιθανόν να μην αιτιολογείται από την λογική, αλλά σίγουρα είναι ακριβής. Η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και ο κυβερνήτης σου, Ποσειδώνας, σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν κι αυτό είναι το ταλέντο που σου έχει δοθεί. Πρέπει όμως να την κρατάς «καθαρή» από υπερβολικούς συναισθηματισμούς και να ακολουθείς τα κελεύσματά της, χωρίς φόβο και δισταγμό.

 

astrology.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *