Μάρκος Σεφερλής: “Ραντεβού” … ξανά,στο Star! Πότε ξεκινάει;

markos-seferlis-backstage-rantevou-4
Ραντεβού! Ο αγαπημένος Μάρκος Σεφερλής υπόσχεται με το ξεχωριστό του χιούμορ, όχι μόνο να μας διασκεδάζει τα Σαββατοκύριακα, αλλά και να μας βοηθήσει να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι!
To Ραντεβού! είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού concept «Blind Date – Ραντεβού στα Τυφλά».
Ένας παίκτης αναζητά – τι άλλο; –  το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους, κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οποιαδήποτε οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή, στο τέλος κάνει την επιλογή του.
Ο παίκτης μπορεί να έχει μαζί του ως συνοδό κάποιο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, που συμμετέχει στη διαδικασία λέγοντας τη γνώμη του, χωρίς όμως να είναι αποφασιστική.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Η live – μπάντα τραγουδά τα αγαπημένα κομμάτια των παικτών, κρατώντας ψηλά το κέφι του κοινού, που παρακολουθεί από κοντά τα όσα γίνονται στο πλατό.
Το «ζευγάρι», που προκύπτει, κερδίζει ένα ταξίδι, σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενα πολυτελή ξενοδοχεία με δύο μονόκλινα δωμάτια και διατροφή αλλά και 1000 ευρώ!
Το ταξίδι  θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της εκπομπής και σε επόμενη εκπομπή  θα παρουσιάζεται το πώς πέρασε το ζευγάρι και αν τελικά ο παίκτης έκανε τη σωστή επιλογή!

Ενέργεια, ατάκες, πολύ γέλιο, τραγούδι, καλεσμένοι έκπληξη στο κοινό και ο σαρωτικός Μάρκος Σεφερλής με το αστείρευτο χιούμορ και «ανεβασμένη διάθεση, δηλώνει πανέτοιμος για το Ραντεβού! τα Σαββατοκύριακα  από την οθόνη του Star!

Ο Μάρκος έρχεται γεμάτος όρεξη για… παιχνίδι και… “Ραντεβού” από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 6.50 μ.μ.

tlife.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *