Μακριά μαλλιά τώρα με αυτές τις 3 σπιτικές συνταγές!

Αν βαρεθήκατε τα κοντά μαλλιά σας και ψάχνετε φυσικούς τρόπους να μακρύνουν στο πι και φι χωρίς να κουραστείτε ή να μπείτε στη διαδικασία να ξοδέψετε μια περιουσία για να τα αποκτήσετε τότε αυτό το άρθρο σας αφορά άμεσα!

Κι επειδή το καλοκαίρι που έρχεται (και το περιμένουμε πως και πως ακόμη με πουλόβερ) τίποτε δε θα μας χαλάσει τη διάθεση… ούτε τα κοντά μαλλιά μας, δείτε αυτές τις 3 φυσικές συνταγές που θα κάνουν τα μαλλιά σας να αναπτυχθούν πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι φανταζόσασταν…

 

Για τη πρώτη συνταγή θα χρειαστείτε:
2 κρόκους αυγών
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
μισό φλιτζάνι νερό

Η προετοιμασία είναι πανεύκολη: Ανακατέψτε 2 κρόκους αυγών με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και στη συνέχεια, αραιώστε το μίγμα ρίχνοντας περίπου μισό φλιτζάνι νερό. Σιγά-σιγά, απλώστε τη μάσκα στο τριχωτό της κεφαλής σας και κάντε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σας. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 15-20 λεπτά και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό, ή λουστείτε με σαμπουάν, ως συνήθως. Αυτή η συνταγή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και γι αυτό καλό θα ήταν να την κάνετε 1-2 φορές κάθε μήνα.

(Πλούσιοι σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, και θρεπτικά λιπαρά οξέα, οι κρόκοι αυγών θα κάνουν τα μαλλιά σας πιο μαλακά, λαμπερά, και υγιή, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στη γρήγορη ανάπτυξή τους.)

 

6ee50f8b98e6f53ae44423fb3c343c49 13102

Για τη δεύτερη συνταγή θα χρειαστείτε:
Χυμό λεμονιού
Λάδι καρύδας

Για την προετοιμασία θα χρειαστεί να αναμείξτε ένα μέρος χυμό λεμονιού με δύο μέρη λάδι καρύδας ( τηρήστε την αναλογία στα υλικά ένα προς δυο ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας). Στη συνέχεια απλώστε κάνοντας ελαφριές κυκλικές κινήσεις στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αφήστε τη μάσκα στα μαλλιά σας όλο το βράδυ (φορώντας ένα σκουφάκι) ή για τουλάχιστον 4 ώρες και το επόμενο πρωί ξεπλύνετε απαλά με δροσερό νερό. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φυσική μάσκα, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για μέγιστα αποτελέσματα.

(Αυτή η μάσκα τα μαλλιά σας δε βαραίνει τα μαλλιά σας και εκτός από τη γρήγορη ανάπτυξή τους θα σας βοηθήσει στην απομάκρυνση της ενοχλητικής πιτυρίδας)

729cd73f4a7a316ad5957e530b75abdf 8a9bc

Για την τρίτη συνταγή θα χρειαστείτε:
Έλαιο βιταμίνης Ε
Λάδι jojoba,
Αιθέριο έλαιο μέντας
Αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου

Σε ένα μικρό μπουκάλι ρίξτε ένα τέταρτο του φλιτζανιού έλαιο βιταμίνης Ε, ένα τέταρτο φλιτζανιού λάδι jojoba και 15 σταγόνες από αιθέριο έλαιο μέντας και αντίστοιχες από αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου. Ανακινήστε καλά το μείγμα για μερικά λεπτά και στη συνέχεια εφαρμόστε στα μαλλιά σας κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Καλό θα είναι να κάνετε τη μάσκα αυτή λίγο πριν κοιμηθείτε και να την αφήσετε να δράσει όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί απλά ξεπλύνετε με δροσερό νερό και σαμπουάν ως συνήθως. Αν έχετε λιπαρά μαλλιά, 2-3 φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική συχνότητα.

(Ο συνδυασμός της βιταμίνης Ε- ιδανική για την περιποίηση των μαλλιών- με τα αιθέρια έλαια θα αναζωογονήσει και θα δυναμώσει τα μαλλιά σας στο πι και φι)

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *