Μαλλιά καλοκαίρι 2015: τα 10 πιο hot κουρέματα για τη νέα σεζόν!

Μπορεί να μάκραινες τα μαλλιά σου έναν Χειμώνα ολόκληρο (αν δεν τα έχεις καταφέρει όσο θα ήθελες εδώ θα βρεις μυστικά για να μακρύνουν πιο γρήγορα). Μπορεί να έχεις αφέλειες που έχεις βαρεθεί και περνάς εκείνη την άχαρη φάση που περιμένεις να μακρύνουν. Μπορεί, όμως, να θες και να κόψεις αφέλειες!

΄Οποια ψυχολογία κι αν έχεις σε σχέση με τα μαλλιά σου συγκεντρώσαμε για εσένα τις 10 εκείνες διάσημες με τα πιο ζηλευτά κουρέματα ΤΩΡΑ!

 

Το swag κούρεμα της Alexa Chung!

Στο είχαμε γράψει εδώ πως το swag είναι το νέο καρέ! Κι επίσης είναι το τέλειο haircut γι’αυτή την εποχή που δεν θες να κάνεις πολύ styling. Ειδικά αν έχεις σπαστά μαλλιά με λίγο spray για beach waves και μερικές πλεξίδες που έχεις κάνει από το προηγούμενο βράδυ είσαι πανέτοιμη! Α! Και πολύ stylish!

Το sweep cut της Scarlett Johannson!

Ένα ανδρικό haircut μπορεί να δείχνει πολύ sexy όταν το φοράει η Scarlett Johannson κι εσύ! Δωσ’του ένα extra twist ενδιαφέροντος κάνοντάς το πιο κοντό από τη μια μεριά.

Το κοντό καρέ της Jessica Alba!

Δεν είναι αυστηρό, δεν είναι και με layers! Αυτό το καρέ της Jessica Alba είναι ό,τι πρέπει αν έχεις χοντρή τρίχα χάρη στο ψαλίδι που χρησιμοποιείται κάθετα στις άκρες όπως και η λογική του brushing προς τα έξω.

Το φιλάρισμα στις άκρες στα μεσαίου μήκους μαλλιά της Olivia Palermo!

Είναι ένα πολύ κομψό και σωστό μήκος για να πιάνεις τα μαλλιά σου αλλά και να τα αφήνεις κάτω χωρίς να πολυζεσταίνεσαι. Και αυτή η λογική του brushing προς τα μέσα μας αρέσει πολύ! Plus: αν έχεις πολύ χοντρή τρίχα ή πυκνά μαλλιά με αυτό το κούρεμα στις άκρες θα δείχνουν πιο αραιωμένα και αέρινα.

Τα gypsy hair της JLO!

Λέγονται gypsy hair και είναι τα πολύ, πολύ μακριά μαλλιά που έχουμε δει να έχουν οι διάσημες τελευταία . Και σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις ένα καλοκαίρι ολόκληρο με τόσο υψηλές θερμοκρασίες με τα μαλλιά σου κάτω, αλλά έχεις άπειρες επιλογές σε πιασίματα, κότσους και πλεξίδες!

Τα μακριά layers της Lily Aldridge!

Το μήκος μέχρι το ύψος του κουμπώματος του σουτιέν θεωρείται το πιο sexy από τα αγόρια. Για να ανανεώσεις το κούρεμά σου, όμως, για καλοκαίρι μπορείς να κάνεις μερικά ασύμετρα μπροστινά κοψίματα που θα ξεκινούν λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού.

Το αυστηρό καρέ της Katie Holmes

Αν και δεν βρίσκουμε τόσο πρακτικές τις αφέλειες για καλοκαίρι, δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε όλες εσάς εκεί έξω που τις λατρεύετε ανεξαρτήτως εποχής! Και αν οι αφέλειες σε ζεσταίνουν μπορείς να τις… σετάρεις με ένα αυστηρό κοντό καρέ όπως έκανε πρόσφατα η Katie Holmes και να το ισσοροπήσεις. Αλλά προσοχή! Ιδανικά θα πρέπει να έχεις ολόισια μαλλιά ώστε να μην ταλαιπωρείσαι ένα καλοκαίρι ολόκληρο με πιστολάκια και πρέσες!

Το εντελώς ασύμετρο μακρύ καρέ της Karlie Kloss!

Τα layers στα μαλλιά συνδυάζονται τέλεια με τα beach waves! Και τα beach waves συνδυάζονται τέλεια με το καλοκαίρι!

Το blunt pixie cut της Robbin Wright Penn!

Η πρωταγωνίστρια της σειράς House of Cards έχει κάνει χαμό με αυτό το κούρεμά της: ένα pixie cut (aka κοντό) με blunt τελείωμα (aka2 άνισο) ή αλλιώς μια πολύ ωραία ιδέα αν σου αρέσουν τα κοντά μαλλιά!

Η μακριά φράντζα της Suki Waterhouse!

Αν τους προηγούμενους μήνες είχες αυτή την ανάγκη για ανανέωση και έκοψες αφέλειες δεν πρέπει να μετανιώνεις. Η Suki Waterhouse κάνει αυτή την περίοδο να δείχνει πολύ stylish χάρη σε αυτό το κούρεμά της με όλες τις ασσυμετρίες.

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *