Μας τελείωσε το προϊόν ντεμακιγιάζ . Τι κάνουμε? Εναλλακτικές λύσεις!!!

Ποια προϊόντα που υπάρχουν στο σπίτι σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ντεμακιγιάζ του προσώπου;

Σας τελείωσε το καθαριστικό σας και δεν προλάβατε να πάρετε άλλο, μην ανησυχείτε υπάρχει λύση. Αν ανοίξετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας θα βρείτε πολλά φυσικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεβαφτείτε.

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά τα προϊόντα:

Ντεμακιγιάζ        

Γιαούρτι – το απλό γιαούρτι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το ντεμακιγιάζ το προσώπου, όχι όμως των ματιών. Επίσης, προσφέρει απαλή απολέπιση και ενυδάτωση στο δέρμα.

Ντεμακιγιάζ        

Baby oil – το λαδάκι του μωρού σας είναι ιδανικό για να ξεβαφτείτε. Τα παιδικά λάδια είναι ήπια και κατάλληλα για τα ευαίσθητα παιδικά δέρματα, οπότε μπορείτε και εσείς άνετα να τα χρησιμοποιήσετε. Κάντε μασάζ με το λαδάκι σε στεγνό πρόσωπο, μέχρι να λιώσει το μακιγιάζ, αφαιρέστε το με ένα pad και στη συνέχεια ξεπλυθείτε με άφθονο νερό.

Ντεμακιγιάζ        

Λάδι καρύδας – όπως το ελαιόλαδο, το οργανικό λάδι καρύδας είναι ιδανικό για το ντεμακιγιάζ του προσώπου. Κατάλληλο και για τα μάτια.

Ντεμακιγιάζ        

Ελαιόλαδο – το αγνό παρθένο ελαιόλαδο είναι επίσης κατάλληλο για να ξεβαφτείτε. Αφαιρεί όλο το μακιγιάζ του προσώπου και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Κατάλληλο και για τα μάτια.

Ντεμακιγιάζ        

Αλόη – το gel αλόης είναι ένα εκπληκτικό προϊόν για το ντεμακιγιάζ του προσώπου, ειδικά για τα μάτια ακόμα και αν είναι ερεθισμένα.

Ντεμακιγιάζ        

Γάλα – απλώστε το γάλα σε όλο το πρόσωπο με τη βοήθεια ενός pad, περάστε όλο το πρόσωπο 2-3 φορές (αλλάζοντας pad), μέχρι να δείτε το pad καθαρό και ξεπλυθείτε με άφθονο νερό.

jenny.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *