Μαύρο παντελόνι και πως να το φορέσεις.

blackpants1
Το μαύρο παντελόνι είναι από τα αγαπημένα μας και πιο απαραίτητα ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα. Είναι “εύκολο”, χρηστικό, μας έχει σώσει από άπειρα στιλιστικά διλήμματα και νιώθουμε τόσο άνετες και τόσο “εμείς” όταν το φοράμε, που με δυσκολία μπορούμε να το αποχωριστούμε. Η γυναικεία γκαρνταρόμπα έχει πολλά παντελόνια, σε κάθε γραμμή, χρώμα, σχέδιο. Ναι, έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες! Πέντε όμως είναι τα βασικά που δεν πρέπει να λείπουν από το βεστιάριό μας. Στην ουσία είναι αυτά που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Έχουν μαύρο χρώμα και είναι διαχρονικές επιλογές που πρέπει να έχεις. Ξέρεις, είναι αυτά τα παντελόνια που τα φοράς ξανά και ξανά και όταν φθαρούν τα αντικαθιστάς με ένα ίδιο. Είναι αυτά που πραγματικά κάνουν απόσβεση στη χρήματα που ξόδεψες.

palettino

Παρακάτω θα βρεις τα must have black pants που πρέπει να έχεις ή να επενδύσεις. Κομψά, αθλητικά, casual, special και edgy, είναι μερικές λέξεις που χαρακτηρίζουν το κάθε ένα από αυτά.

Το casual μαύρο τζιν

Αυτό είναι το παντελόνι του Σαββατοκύριακου. Είναι αυτό που θέλεις να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, να νιώθεις άνετη και στιλάτη. Με το κατάλληλο styling μπορείς να το φορέσεις στην πρωινή βόλτα, το brunch, τον απογευματινό καφέ, αλλά και το βράδυ στο μπαράκι. Οι γραμμές που θα δώσουν extra bonus στο στιλ σου είναι το skinny, αλλά και το crop flare.

Το κλασικό μαύρο παντελόνι

Μπορεί να είναι chinos, μπορεί να είναι σε ανδρική γραμμή, αλλά σίγουρα πρέπει να έχει ένα πασπαρτού ύφασμα. Ένα ύφασμα που θα μπορεί να ενταχθεί στα office looks σου, αλλά και στα daily outfits σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με πολλούς τρόπους, όπως loafers και πουκάμισο, πέδιλα και δαντελένιο τοπ ή sneakers και πουλόβερ.

 

Το δερμάτινο μαύρο παντελόνι

Το δερμάτινο παντελόνι έκανε δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια κι εμείς το αγαπήσαμε. Αν το επιλέξεις σε μίνιμαλ ύφος (δηλαδή χωρίς μεταλλικά στοιχεία, κορδόνια, κ.λ.π.), μπορείς να το φοράς όλη μέρα και να βγεις κερδισμένη. Ταιριάζει με γόβες, sneakers, πέδιλα, ακόμα και γούνινες μπότες για τα χιόνια.

palettino

Το παντελόνι του smoking

Εδώ η φάση γίνεται λίγο πιο επίσημη. Ναι, το μαύρο παντελόνι μπορεί να σε συνοδεύσει και σε special events (γάμους, πάρτι, δεξιώσεις), αρκεί να έχεις επιλέξει το σωστό. Το ιδανικό λοιπόν, είναι ένα παντελόνι από κοστούμι. Η διαφορά με το chinos βρίσκεται στο ύφασμα και σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, σίγουρα θα έχει lux και πιο καλό ύφασμα και ιδανικά θέλουμε να έχει μια σατέν ρίγα σε μαύρο χρώμα στις πλαϊνές ραφές. Όπως δηλαδή τα κοστούμια που φορούσαν οι άντρες στο παλιό Hollywood. Το συνδυάζεις μόνο με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, φίνα κοσμήματα και κομψά τοπ-πανωφόρια.

 

Το μαύρο κολάν

Αν είσαι athleisure τύπος, τότε θα έχεις πολύ ψηλά το μαύρο κολάν. Αν είσαι casual τύπος και πάλι θα το έχεις σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Το μαύρο κολάν είναι ιδανικό για το γυμναστήριο, την προπόνηση, την πεζοπορία, αλλά σύμφωνα και με την Kendall Jenner, μπορείς να το συνδυάσεις με loafers κι ένα μαύρο τοπ και να πας στη δουλειά, στον καφέ ή για ψώνια.

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *