Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Τα τρυφερά φιλιά μεσοπέλαγα και οι βόλτες με το σκάφος (φωτό)

Desktop36

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της διανύει η Ελένη Μενεγάκημαζί με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο, τις δύο κόρες της από τον πρώτο της γάμο και τη μόλις τεσσάρων μηνών κόρη τους. Και όλα αυτά, στον προσωπικό τους παράδεισο, στην Άνδρο.

Την περασµένη Κυριακή, σύμφωνα με τη real, το ζευγάρι άφησε για λίγο την Ανδρο και ταξίδεψε, µε το σκάφος του, προς άγνωστη κατεύθυνση. Εθεάθησαν στο Νηµποριό, το λιµάνι του νησιού, να προετοιµάζονται για να σαλπάρουν για µια νέα περιπέτεια.
Στο τιµόνι ήταν ο επιχειρηµατίας, ενώ η παρουσιάστρια περιποιούνταν τη Λάουρα και τη Βαλέρια βάζοντάς τους αντηλιακό. Όση ώρα έµειναν στο λιµάνι, οι κάτοικοι του νησιού έγιναν µάρτυρες µιας πολύ γλυκιάς οικογενειακής στιγµής, όπως µας εκµυστηρεύονται: «Ήταν, όπως πάντα, γλυκοµίλητοι και ευγενικοί. Είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Ταιριάζουν απόλυτα. Ο Ματέο δεν έχανε ευκαιρία να τη φιλάει τρυφερά, ενώ τα κορίτσια ένιωθαν υπέροχα και έδειχναν πολύ χαρούµενα».
Αφού δέχτηκαν την ευγενική βοήθεια κάποιου κατοίκου του νησιού ώστε να σαλπάρουν, κατευθύνθηκαν προς Μύκονο ή Τήνο και δεν ακολούθησαν τη διαδροµή που θα τους οδηγούσε στα Άχλα. Όταν πλέον το σκάφος άρχισε να αποµακρύνεται από το Νηµποριό, το ζευγάρι άρχισε να ανταλλάσσει φιλιά, αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένο είναι.
Οι ηµέρες στην Ανδρο κυλούν υπέροχα για την οικογένεια. Η Ελένη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο νησί καθώς οι κάτοικοί του την αντιµετωπίζουν σαν δικό τους άνθρωπο.
Η Ελένη και ο Ματέο θα µείνουν στο κυκλαδίτικο νησί µέχρι τα τέλη Αυγούστου, καθώς η παρουσιάστρια θα πρέπει να επιστρέψει για να προετοιµάσει την εκποµπή της «Ελένη», που θα ξεκινήσει στον Alpha στα τέλη Σεπτεµβρίου. Εκτός από τις µικρές αλλαγές που θα παρακολουθήσουµε τη νέα σεζόν, πρέπει να βρει και τις αντικαταστάτριες της Αντωνίας Καλλιµούκου και της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, που δεν ανήκουν πια στο δυναµικό της εκποµπής της.

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *