Με αυτά τα στυλιστικά μυστικά θα «αποκτήσετε» επίπεδη κοιλιά

stylistika-mystika-gia-epipedi-koilia-1

Η επίπεδη κοιλιά μοιάζει πολλές φορές με άπιαστο όνειρο για τις γυναίκες που δυσκολεύονται να μπουν σε ένα πρόγραμμα άσκησης και σωστής διατροφής, ωστόσο υπάρχουν κάποια στυλιστικά μυστικά και τρικ που θα σας βοηθήσουν να κρύψετε με έξυπνο τρόπο τα παραπανίσια κιλάκια που ενδεχομένως έχετε στην περιοχή της κοιλιάς.

Πρόκειται για κομψά στυλ ντυσίματος που συνδυάζουν την θηλυκότητα και την άνεση, τα οποία καμουφλάρουν την συγκεκριμένη ατέλεια και δημιουργούν την ψευδαίσθηση της επίπεδης κοιλιάς!

1. Ruffled top (μπλούζα με σούρες)

Με αυτά τα στυλιστικά μυστικά θα «αποκτήσετε» επίπεδη κοιλιά (2)

Επιλέξτε να φορέσετε μια μπλούζα με σούρες, γνωστή και ως ruffled top. Πρόκειται για ένα κομμάτι που θα κρύψει την κοιλίτσα σας, δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό και chic σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος τύπος μπλούζας μπορεί να φορεθεί τόσο με παντελόνι, όσο και με μια ωραία pencil φούστα.

2. Ντραπέ ή Wrap φόρεμα

Με αυτά τα στυλιστικά μυστικά θα «αποκτήσετε» επίπεδη κοιλιά (3)

Το wrap φόρεμα είναι αυτό που δημιουργεί μια σούρα στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ το ντραπέ, το οποίο έχει επίσης σούρα στην περιοχή της κοιλιάς, είναι αυτό που δένει προς την μια πλευρά.

3. Skater φόρεμα

Με αυτά τα στυλιστικά μυστικά θα «αποκτήσετε» επίπεδη κοιλιά (4)

Πρόκειται για ένα άκρως κοριτσίστικο φόρεμα από λεπτό ύφασμα που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις.

4. Φόρεμα που θυμίζει μπαλαρίνα

Με αυτά τα στυλιστικά μυστικά θα «αποκτήσετε» επίπεδη κοιλιά (5)

Άκρως θηλυκό και σαγηνευτικό φόρεμα το οποίο είναι στενό στο πάνω μέρος και ανοίγει προς τα κάτω στην περιοχή της κοιλιάς.

5. Πλισέ φούστα

Με αυτά τα στυλιστικά μυστικά θα «αποκτήσετε» επίπεδη κοιλιά (6)

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως η πλισέ φούστα προσθέτει κιλά, ωστόσο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το συγκεκριμένο στυλ φούστας έχει την ικανότητα να καμουφλάρει ότι θέλουμε να κρύψουμε από τη μέση και κάτω. Υιοθετήστε τη λοιπόν φορώντας τη με ένα υπέροχο εφαρμοστό τοπ.

6. Μαύρη ολόσωμη φόρμα

Με αυτά τα στυλιστικά μυστικά θα «αποκτήσετε» επίπεδη κοιλιά (7)

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για να κρύψετε κιλά είναι το μαύρο. Επίσης, τα μονόχρωμα σύνολα σας κάνουν να δείχνετε πιο αδύνατη. Επομένως, μια όμορφη μαύρη ολόσωμη φόρμα μπορεί να σας κάνει να κρύψετε την κοιλίτσα που ενδεχομένως έχετε

 

beautetinkyriaki.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *