ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – Μάρτιος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου;

martisor_h_645_450

Κι όμως έφτασε Μάρτιος! Έφτασε και η στιγμή να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Πώς θα είναι ο καινούριος μήνας σε ερωτικά και επαγγελματικά για σένα;

ΚΡΙΟΣ
Ο Μάρτιος φέρνει μια δροσερή πνοή και μία έντονη διάθεση για ζωή. Από τη μία, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Άρη να εισέρχεται στον Τοξότη στις 6 και από την άλλη, με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 12, οι επιθυμίες σου για περισσότερα και καλύτερα πράγματα στη ζωή σου αυξάνονται αισθητά. Αυτό σε κάνει να κυνηγάς την αλλαγή με όλες σου τις δυνάμεις. Θα προσπαθήσεις με όλο σου το είναι να ανεξαρτητοποιηθείς και να αποδεσμευτείς από παλαιότερες καταστάσεις που ένιωθες πως σε κρατούν πίσω και περιόριζαν τις δυνατότητές σου. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου καλή και εφικτή είναι η ανανέωση που προσδοκάς και η εναρμόνιση με νέες μεθόδους, αλλά μην το παρακάνεις και μην ξεχάσεις παλιές καλές συνταγές, που μέχρι τώρα ανταποκρίνονταν στις ανάγκες σου. Έχε στο μυαλό σου πως η αλλαγή θα πρέπει να γίνει σιγά-σιγά για να είναι ουσιαστική και μόνιμη. Η αναζήτηση καινούριων εμπειριών στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων θα είναι το κύριο μέλημά σου μέσα στο Μάρτιο. Αυτό θα γίνει αρκετά ομαλά στην περίπτωση που δεν βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση ή δεν έχεις φτιάξει ακόμη τη δική σου οικογένεια. Σε αντίθετη περίπτωση, καλό θα ήταν να ψάξεις για καινούριες εμπειρίες χωρίς να απομονώνεις και να κρατάς απέξω τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις συνδέσει πλέον τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Η γοητεία σου θα είναι μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τη βοήθεια του Άρη στον Τοξότη, από τις 6 Μαρτίου και μετά. Απόφυγε στο τέλος του μήνα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου και φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, προγραμματίζοντας μαζί του μία μικρή απόδραση. Κι αν πάλι είσαι σε φάση που ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Βγες, διασκέδασε, κυκλοφόρησε…

Επαγγελματικές
Τα νεύρα σου θα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και θα χρειαστεί να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Είναι πολύ πιθανό την επιτυχία να τη διαδέχεται η απογοήτευση, είτε λόγω της ασυνεννοησίας που θα επικρατεί, είτε εξαιτίας αντικρουόμενων συμφερόντων που θα έχεις με τους συνεργάτες σου ή θα νομίζεις πως έχεις. Πρόσεξε τώρα τυχόν συμφωνίες, άφησε κατά μέρος τις λύσεις του ποδαριού και αμφίβολες συνεργασίες, γιατί σε τέτοιους καιρούς, εκτός από τα απρόοπτα, βγαίνουν στην επιφάνεια και διαφορετικές αντιλήψεις ή συμφέροντα, οπότε η σύγκρουση έρχεται μοιραία. Από τις 22 του μήνα και μετά, ο Ερμής που θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, θα σε στηρίξει στην υλοποίηση των στόχων σου και θα σε προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό από τους ανταγωνιστές σου, που θα παραμονεύουν σε κάθε σου στραβοπάτημα. Από τις 20 και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του επίσης στο ζώδιό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις συνεργασίες, οι οποίες θα αποδειχθούν ωφέλιμες και τώρα και στο μέλλον. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις σημαντικές αγοραπωλησίες και έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα, σχετικά με την τακτοποίηση των οφειλών και λογαριασμών σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καταστάσεις γύρω σου στο ξεκίνημα του Μαρτίου γίνονται πιο ευνοϊκές, με την παραμονή τόσο του Ερμή μέχρι τις 5, όσο και της Αφροδίτης, του κυβερνήτη σου, μέχρι τις 12 στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι αδυναμίες που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα και δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς όπως θα ήθελες, ανήκουν στο παρελθόν και πολλά από τα σχέδια που παρέμεναν σε παύση, μπορούν πλέον να μπούνε σε διαδικασία υλοποίησης με ταχύτατους ρυθμούς. Με λίγα λόγια, αισθάνεσαι καλά και αυτό είναι κάτι που φαίνεται, τόσο στην εμφάνισή σου όσο και στις ενέργειές σου. Στα επαγγελματικά σου, τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 23 στο Ζυγό, κάποια εμπόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους και ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση, προκειμένου να κρατήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Αυτό το διάστημα το πλανητικό σκηνικό είναι δυσαρμονικό για εσένα και οι επιτυχίες που ονειρεύεσαι δεν έχουν έρθει ακόμη. Ωστόσο, πολύ όμορφα πράγματα προβλέπονται στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων από τις 22 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού. Σε περιμένουν νέες γνωριμίες και ουσιαστική ανανέωση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου.

Αισθηματικές
Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 12 του μήνα, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι single, φρόντισε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις. Μπορείς με αρκετή διαλλακτικότητα και τη λογική που διαθέτεις, να κρίνεις και να κάνεις τη σωστή γνωριμία!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς, από τις 5 μέχρι τις 22 του μήνα, θα πρέπει να κινείσαι με πολλή προσοχή γιατί η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν δεν πρέπει να σε αγχώνουν καθόλου, γιατί όπως ήρθαν, έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Από εκεί και μετά όμως, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα τις περιμένεις και τότε μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτόν το μήνα χρειάζονται αρκετή προσοχή, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περίμενες. Από τις 6 και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στον Τοξότη, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Τις τελευταίες μέρες του μήνα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Μάρτιος αποδεικνύεται αρκετά ήπιος για εσένα. Η ικανότητά σου να επικοινωνείς αυξάνεται κατά πολύ με την Αφροδίτη να κινείται μέχρι τις 12 στον Υδροχόο και τον κυβερνήτη σου Ερμή από τις 22 και μετά στον Κριό και αυτές οι πλανητικές θέσεις σου επιτρέπουν να αποκομίζεις πολλά περισσότερα από τις συνεργασίες σου, ενώ σε βοηθά σημαντικά να είσαι πιο εύστοχη στις αποφάσεις σου. Από τις 6 του μήνα και μετά που ο Άρης θα κινείται στον Τοξότη, θα μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου και να προετοιμάσεις το έδαφος, οργανώνοντας τα επαγγελματικά βήματά σου και εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου μία ομαλή πορεία για τις ημέρες που θα έρθουν. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό στις 20 Μαρτίου, ημερομηνία σημαντική για εσένα προκειμένου να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου και να σκεφτείς τρόπους υλοποίησης των στόχων σου. Στα προσωπικά, θα υπάρξουν αρκετές γνωριμίες που είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε όμορφες φιλίες, ενώ ανάμεσά τους ίσως κρύβεται και ο άνθρωπος που θα κάνει για εσένα τη διαφορά στον συναισθηματικό τομέα.

Αισθηματικές
Έχεις κάποια ερωτηματικά για το πώς αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου κάποιες καταστάσεις. Μην κρατάς τίποτα μέσα σου και μίλα μαζί του για τις έννοιες και τους προβληματισμούς σου. Με τις κατάλληλες αποδείξεις από τη μεριά σου θα σε κατανοήσει και θα προσπαθήσει να σε ηρεμήσει με ουσιαστικές πράξεις. Αν είσαι single, κάνε λίγη ακόμη υπομονή και αυτό που περιμένεις δεν θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

Επαγγελματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είσαι δυναμική και θα έχεις πολύ καλές ιδέες για τη βελτίωση της δουλειάς σου. Αυτόν το μήνα επιχείρησε να κάνεις αλλαγές, βάλε κάποιο σχέδιό σου σε εφαρμογή, έκφρασε τις ιδέες σου με το μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις και διεκδίκησε την αύξηση που θέλεις, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος! Δώσε τώρα προτεραιότητα στη λύση των όποιων οικονομικών προβλημάτων σου και θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Οι νέες συνεργασίες και συναναστροφές θα σου δώσουν διεξόδους και θα σε απαλλάξουν από ένα μόνιμο βάρος που αντιμετωπίζεις καιρό στο χώρο της εργασίας σου -αυτό μπορεί να είναι κάποιο πρόσωπο ή μία αρμοδιότητα που δεν λέει με τίποτα να διεκπεραιωθεί. Κοντά στις ημέρες της Έκλειψης Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 στο Ζυγό, πρόσεξε τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί ενδέχεται να κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν, αλλά πρέπει και εσύ να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και να μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ερχομός του Μαρτίου θα σε βρει φορτισμένη από θέματα πολλών και διαφορετικών ειδών. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 5 και η παραμονή του εκεί μέχρι τις 22, θα κάνει τις υποχρεώσεις σου να μείνουν σε λογικά επίπεδα για αρχή και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχεις αρκετό χρόνο και για άλλες δραστηριότητες, που παλαιότερα δεν ήσουνα σε θέση να κάνεις. Ωστόσο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο από τις 12 και μετά, θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο κάποιες εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αν δεν προσπαθήσεις να κρατήσεις κάπως τις ισορροπίες και να ρίξεις τους τόνους, ίσως φτάσεις στα άκρα μαζί τους και σε καταστάσεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις που εξελίχθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Κοντά στην Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 23, τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά στα επαγγελματικά σου είναι αρκετά και δύσκολα αντιμετωπίσιμα. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για διορθωτικές κινήσεις και επίλυση προβλημάτων.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 12 Μαρτίου για αυτό μην απομακρύνεσαι πολύ από τον κύκλο των αγαπημένων σου ανθρώπων. Είναι κατάλληλη περίοδος να γοητεύσεις όσους θέλεις και να λύσεις διαφωνίες και προβλήματα. Διώξε τα σύννεφα που έχουν εμφανιστεί στη σχέση σου για να ξαναφέρεις την ισορροπία και την ηρεμία στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αν συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν το σύντροφό σου. Πάντα ξέρεις να χειρίζεσαι τα πράγματα, απόφυγε λοιπόν τώρα να δημιουργήσεις προβλήματα. Όσο για εσένα που είσαι σε φάση αναζήτησης, κάποιο μήνυμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα τονώσει το πεσμένο σου ηθικό. Μπορείς να ενδώσεις στις προκλήσεις του χωρίς να σκέφτεσαι την αυριανή μέρα. Ζήσε τη στιγμή!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται όπως τα θέλεις. Λόγω του Ερμή που θα κινείται στους Ιχθείς από τις 5 μέχρι τις 22 και που θα σε επηρεάζει, θα υπάρχουν μπερδέματα και μια δυσκολία στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, γεγονός που θα σε φέρνει αρκετές στιγμές στα όριά σου. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο τρίπτυχο: δουλειά – υπευθυνότητα – εγρήγορση. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να τα πετύχεις όλα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ερμή να κινείται στον Κριό από τις 22 και μετά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να περάσουν, γιατί είναι καλές για το μέλλον της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, ο μήνας θα είναι εξαιρετικά άστατος και δεν θα σου επιτρέψει να κρατήσεις τις σωστές ισορροπίες. Κάποια έξτρα έξοδα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και για να φανείς συνεπής, θα πρέπει να βάλεις απαραίτητα προτεραιότητες.

ΛΕΩΝ
Ο Μάρτιος χρήζει της προσοχής σου, καθώς με τον Ερμή να εισέρχεται στους Ιχθείς στις 5, ο μήνας θα προκαλέσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σου. Τώρα θα χρειαστεί να αποδείξεις τη μαχητικότητά σου και να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις δυσκολίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Στον αισθηματικό τομέα, με την Αφροδίτη να παραμένει στον Υδροχόο μέχρι τις 12, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα διότι σπάνια θα στερείσαι δύναμης και τόλμης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σου αντισταθεί κανείς. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ερμή και τον Ήλιο να εισέρχονται στον Κριό και την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 23, τα προβλήματα που θα προκύψουν θα έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό που θα συναντήσεις και τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσουν οι τρίτοι για να σε βγάλουν εκτός στόχων. Η οξυδέρκεια και η προνοητικότητά σου θα σε βγάλουν από την όποια δυσκολία αντιμετωπίσεις. Ο τομέας των επαγγελματικών απαιτεί σωστή στρατηγική και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν γνωρίζεις καλά ποιους έχεις στο πλευρό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, λόγω της Αφροδίτης στους Ιχθείς από τις 12 και μετά, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα προβλέπεται αρκετά δύσκολο και καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στους αγαπημένους σου ανθρώπους, ως προς το χρόνο που θα είσαι σε θέση να τους διαθέσεις. Είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τις εντάσεις μεταξύ σας. Ωστόσο, με τον Άρη να αλλάζει θέση και να μετακινείται στον Τοξότη από τις 6 και μετά, θα έχεις μία σχετική εύνοια για να τον προσεγγίσεις και με ερωτικά τεχνάσματα να τον υποτάξεις στις επιθυμίες σου. Οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε κατακτήσεις και πρόσκαιρα φλερτ, αμφιβόλου διάρκειας μεν, αρκετά ευχάριστα δε.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σε γενικές γραμμές θα κινηθεί καλά. Στις αρχές του μήνα μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου και μερικά θέματα που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου να μην προχωρούν, αυτό όμως θα διαρκέσει μέχρι τις 22, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Κριό και τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά. Τότε, θα δεις τις καταστάσεις να βελτιώνονται και θα έχεις τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις ζητήματα που παρέμεναν σε εκκρεμότητα. Με τον Ερμή στον Κριό ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Στα οικονομικά έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Βάλε πρόγραμμα και δες τι είναι αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Από τις 20 και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού, μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, καθώς και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά, νομικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Μάρτιος, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς από τις 5 μέχρι τις 22, και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο από τις 12 και μετά, σου δίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση, ενισχύοντας ταυτόχρονα μέσα σου ένα αίσθημα αυτονομίας και ρήξης με παλιές, αδιέξοδες καταστάσεις. Αυτό θα προωθήσει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδιά σου, ωστόσο με τον Δία να παραμένει ανάδρομος στο ζώδιό σου θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή αυτοσυγκράτηση και προσοχή, ώστε να μην χάσεις το μέτρο και να μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις ενθουσιασμού. Πάντως, για ακόμη μία φορά διαθέτεις τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ο ενθουσιασμός που σου προσφέρει η Έκλειψη Ηλίου στις 9 στους Ιχθείς, θα σε κάνει σίγουρα ευρηματική και πρόθυμη να ξεκινήσεις πολλά καινούρια πράγματα. Πρόσεχε όμως όταν θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στις 23 στο Ζυγό, και φρόντισε να ζητήσεις τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι προσπάθειές σου να αποδειχτούν μάταιες. Η ανανέωση, που νιώθεις πως επιβάλλεται να φέρεις στη ζωή σου, είναι λογικό να κάνει την εμφάνισή της και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες αλλά θα θέσει και σε διαφορετικές βάσεις παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες σου τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που ο Ήλιος και ο Ερμής θα συμπορεύονται στον Κριό.

Αισθηματικές
Η κατάσταση στη σχέση σου αυτόν το μήνα θα είναι κάπως αντιφατική. Αφενός, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σου δίνει γοητεία και ερωτισμό από τις 12 του μήνα και μετά, και αφετέρου ο ανάδρομος Δίας σε κάνει να τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς τις περισσότερες φορές να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Κινήσου λοιπόν με ενδιαφέρον και ερωτισμό απέναντι στο ταίρι σου και μη δίνεις σημασία σε ασήμαντες καταστάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του, χωρίς φασαρίες και προβλήματα. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα κάνε τις προτάσεις σου, ώστε να ξεφύγετε και οι δυο σας από το άγχος της καθημερινότητας και να περάσετε καλά. Αν ανήκεις στην κατηγορία singles, τότε ανήκεις στους ιδιαίτερα ευνοημένους του μήνα, όχι επειδή πρόκειται να βρεις το άλλο σου μισό, αλλά επειδή δεν θα έχεις και αισθηματικά προβλήματα να σε απασχολούν! Έτσι, θα περάσεις ζωή χαρισάμενη, βγαίνοντας, διασκεδάζοντας και χωρίς να δίνεις αναφορά σε κανέναν.

Επαγγελματικές
Με τη δουλειά σου τα πας καλά και μπορείς να τα πας και καλύτερα τον Μάρτιο. Στις αρχές του μήνα θα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά στα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει μία σχετική ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου, ενώ μυστικά και ψέματα που θα βγουν στην επιφάνεια θα σε μπερδέψουν και θα σε αποσυντονίσουν σε σχέση με την τιμιότητα και την εχεμύθεια των συνεργατών σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο όμως, θα έχεις το δυναμισμό και την ενεργητικότητα να ξεπεράσεις πολλά λάθη στη δουλειά σου, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα μπορείς να κάνεις και νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις αρκετά, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές. Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου θα φέρει στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις άμεσα. Το ευχάριστο είναι πως μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο, σε σχέση πάντα με τα δεδομένα της εποχής.

ΖΥΓΟΣ
Αυτόν το μήνα ξεκαθάρισε το παρελθόν και όλα τα στραβά που κουβαλά μαζί του και επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου. Ο Ερμής από τις 5 μέχρι τις 22, και ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, από τις 12 και μετά στο ζώδιο των Ιχθύων, σου δίνουν τη δυνατότητα λίγο – πολύ να προχωρήσεις στις απαραίτητες αλλαγές, αρκεί να εκμεταλλευτείς την εύνοιά τους και τις ευκαιρίες που κρύβουν. Έχε υπόψη σου πως όσο περνάει ο καιρός και αφήνεις τις καταστάσεις γύρω σου ως έχουν, θα αποδειχθεί πολύ δύσκολο αργότερα να αντιστρέψεις το κλίμα. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλά. Αν οι απαιτήσεις σου μείνουν σε λογικά επίπεδα, τότε και οι στόχοι για αλλαγή και ανανέωση με τις καλές επιρροές που δέχεσαι με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη από τις 6 και μετά, θα υλοποιηθούν πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα. Οι όποιες αλλαγές πάντως λάβουν χώρα θα πρέπει να εξετάζονται προσεχτικά από εσένα ως προς την ορθότητά τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να κάνεις αλλαγές, στηριζόμενη στις δικές σου δυνάμεις, ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μη φορτώνεις τις ευθύνες σε γνωστούς και φίλους, γιατί δεν είναι υπεύθυνοι αυτοί για τη δική σου ζωή. Επίσης, μην ταλαιπωρείς το σύντροφό σου με τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχει και αυτός τα όριά του και κάποια στιγμή μπορεί να εκραγεί! Όσο για εσένα που είσαι στην αναζήτηση του άλλου σου μισού, κυνήγησέ το με όσα μέσα διαθέτεις. Ναι να είσαι σίγουρη ότι ο χρόνος θα δικαιώσει τις προσπάθειές σου.

Επαγγελματικές
Ο Μάρτιος ευνοεί σημαντικά τα σχέδιά σου, καθώς ενισχύει τη διάθεσή σου να αγωνιστείς για την εφαρμογή τους. Θα έχεις έμπνευση και κριτικό πνεύμα, για να καταλάβεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κινηθείς. Ακόμη, τα άτομα που σε πιστεύουν, θα σταθούν στο πλάι σου όταν τα χρειαστείς. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, η πελατεία σου θα αρχίσει να πολλαπλασιάζεται, ενώ αν ψάχνεις εργασία δεν αποκλείεται να βρεις την ιδανικότερη για εσένα με σημαντικές οικονομικές απολαβές. Στα οικονομικά σου, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις με χρήματα που σου οφείλονται, γεγονός που δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις όλα όσα επιθυμείς, αλλά μην απογοητευτείς γιατί πολύ γρήγορα θα τα πάρεις. Ο Ήλιος που εισέρχεται στον Κριό στις 20 Μαρτίου, σηματοδοτεί μία νέα περίοδο για εσένα και ένας σημαντικός κύκλος ανοίγεται μπροστά σου στον τομέα της καριέρας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτόν το μήνα δείχνεις αποφασισμένη να έρθεις σε απευθείας σύγκρουση με ανθρώπους και καταστάσεις που ως τώρα είτε άμεσα είτε έμμεσα δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς στους ρυθμούς που επιθυμούσες. Ωστόσο, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς από τις 5 μέχρι τις 22 του μήνα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική και να ασκείς πίεση στα σημεία και στο χρόνο που πρέπει, διαφορετικά το μόνο που θα σου μείνει στο τέλος είναι οι αρνητικές συνέπειες μιας ανώφελης σύγκρουσης. Από τις 22 και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, φτιάξε τα πλάνα σου και βάλε τα σε εφαρμογή με υπομονή και επιμονή. Αν κινηθείς έξυπνα, πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις σκληρά. Με τον καιρό θα έρθουν όλα όσα έχεις βάλει στόχο.

Αισθηματικές
Στα προσωπικά σου δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, αλλά με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς από τις 12 και μετά, είναι κατάλληλες για να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου. Προσέγγισέ τους όσο το δυνατόν περισσότερο, χωρίς όμως να παραβλέπεις την ανάγκη σου να χαράζεις κάποιες φορές τη δική σου, ανεξάρτητη πορεία. Ο σύντροφός σου τώρα θα είναι πιο θερμός μαζί σου, αλλά και πιο ανεκτικός και υπομονετικός στις απαιτήσεις σου. Μπορείς άνετα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του αφήνοντας πίσω σου ό,τι σε έχει στενοχωρήσει από τη συμπεριφορά του. Οι singles μπορείτε να ενδώσετε σε προκλήσεις που θα σας γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα, γιατί στην πραγματικότητα δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν δοκιμάσετε ένα ερωτικό ξεκίνημα με κάποιο από αυτά.

Επαγγελματικές
Στον τομέα των επαγγελματικών σου, τον Μάρτιο θα επικρατεί μια κατάσταση που θα σε αγχώνει και θα σε προβληματίζει. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα νιώσεις πως δυσκολεύει η επαφή με τους συνεργάτες σου, καθώς άλλα θα λες εσύ, άλλα θα καταλαβαίνουν αυτοί από τη μεριά τους με αποτέλεσμα να ξοδεύετε αρκετό χρόνο από την παραγωγικότητά σας σε ανούσιες λεπτομέρειες. Κράτα διπλωματική στάση και μην περιμένεις θαύματα. Από τις 5 του μήνα όμως και μετά, διορθώνονται αισθητά τα πράγματα και θα μπορείς να κάνεις συναντήσεις, όπως και καινούρια ξεκινήματα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα πολλά ταλέντα που έχεις! Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται κι εσύ βρίσκεσαι σε συνεχές τρέξιμο για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου. Τακτοποίησε κάποιες παλιές υποθέσεις που σε προβληματίζουν και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, φτιάχνοντας σενάρια στο μυαλό σου. Μέχρι το τέλος Μαρτίου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν κέρδη στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Μάρτιος είναι ιδανικός μήνας για να πάρεις πρωτοβουλίες που δεν είχες τολμήσει να πάρεις ως τώρα. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου από τις 6 και μετά, έχει έρθει πλέον ο καιρός να φανείς πιο δραστήρια και να εκμεταλλευτείς τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα σου. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί τώρα στους σημαντικότερους τομείς της καθημερινότητάς σου θα είναι αρκετά θετικό, γεγονός που θα σου επιτρέψει να μην συναντήσεις πολλά εμπόδια και να αποφύγεις τις παγίδες που μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις βήματα προς τα πίσω. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεται είναι να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου προωθώντας περισσότερο τα ατομικά σου σχέδια, σε σύγκριση με προηγούμενες περιόδους. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, ιδέες και πλάνα που παρέμεναν ως τώρα στο μυαλό σου μπορούν επιτέλους να έρθουν στο προσκήνιο και να τεθούν σε δοκιμασία.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα μην αφήνεις τους άλλους να εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σου και μην επιτρέπεις να συνεχίζονται κάποιες καταστάσεις που σε στεναχωρούν. Μίλησε στους κοντινούς σου ανθρώπους ξεκάθαρα και ειλικρινά γιατί το πιο πιθανό είναι να σε καταλάβουν και να προσαρμόσουν ανάλογα τη συμπεριφορά τους. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς, από τις 5 μέχρι τις 22 Μαρτίου θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να είσαι προσεχτική σε ό,τι κάνεις και λες στον σύντροφό σου. Το ενδεχόμενο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις είναι πιθανό, ανεξάρτητα από το ότι γρήγορα θα υπάρξει άμβλυνση. Η επικοινωνία και η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Από τις 20 του μήνα και μετά που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στον Κριό και ο Ερμής θα ακολουθήσει την ίδια πορεία δύο μέρες μετά, θα υπάρχει έντονος ερωτισμός με κυριαρχία του ερωτικού πάθους, που θα απαλύνει αρκετά τα αρνητικά συναισθήματα που είχαν προηγηθεί. Αν ανήκεις στις singles, προσπάθησε να εξισορροπήσεις το συναίσθημα με τη λογική σου και μην αφήσεις τις ευαισθησίες να σε παρασύρουν σε λάθος δρόμο ή λάθος άνθρωπο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σε γενικές γραμμές θα πας αρκετά καλά, ιδίως αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς. Μέχρι τις 12 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Σε κάθε περίπτωση, τακτοποίησε όλες τις υποχρεώσεις σου πριν αναλάβεις καινούριες και μην μπαίνεις στο στόχαστρο των ανταγωνιστών σου, τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι. Στα οικονομικά σου, τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα σε πιάσουν οι σπατάλες σου και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Αντιθέτως ευνοϊκές ημέρες για την αύξηση των εσόδων σου είναι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και μπορείς τότε να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν κέρδη που δεν τα περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ερχομός του Μαρτίου θα σε βρει με πολλά πράγματα να αλλάζουν έντονα για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς από τις 5 μέχρι τις 22 του μήνα θα αισθάνεσαι πως οι καταστάσεις γύρω σου γίνονται λίγο πιο αβέβαιες, κάτι που πηγάζει από το γεγονός πως δεν καταφέρνεις να φέρεις εύκολα εις πέρας κάποιες από τις υποθέσεις σου. Αυτό σε συνδυασμό με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη στις 6 δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό και να χαλάσει το καλό κλίμα που έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Ο Ερμής μέχρι τις 22 θα δυσκολέψει τις επικοινωνίες σου και πρέπει να καταβάλλεις αρκετή προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και μέσα σου αλλά και με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Επαγγελματικά και οικονομικά με την Έκλειψη Σελήνης να λαμβάνει χώρα στις 23 στο ζώδιο του Ζυγού και τον κυβερνήτη σου Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δύο μέρες αργότερα, θα βρεθείς κάπως μετέωρη και θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή επιμονή και υπομονή για να μπορέσεις να βγεις νικήτρια σε ό,τι έχει να κάνει με την υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα με τον Ήλιο και τον Ερμή να συμπορεύονται στον Κριό, η οικογένεια και ο σύντροφός σου είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να σου δώσουν το στήριγμα που χρειάζεσαι τόσο αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής σου. Προστάτεψε όσο το δυνατόν περισσότερο τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων γιατί είναι εφικτό να βρεις τις ιδανικές λύσεις σε πολλά ζητήματα που θα προκύψουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου στο ξεκίνημα του μήνα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, με ορατό το ενδεχόμενο ή την απειλή του χωρισμού. Αν διατηρείς παράλληλο δεσμό, καλύτερα να τον διακόψεις όσο είναι νωρίς, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί και θα σε φέρει σε πολύ δυσμενή θέση. Πάρε λοιπόν τα μέτρα σου και προσπάθησε να διαφυλάξεις αυτό που έχεις. Από τις 12 Μαρτίου και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει και εσύ, πιο ικανοποιημένη και ασφαλής, θα επιδιώξεις να ανανεώσεις τη σχέση σου κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Μην διστάσεις να το κάνεις, όσο κι αν το οικονομικό κόστος σε περιορίσει. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που σε αφορούν και μπορείς να διαλέξεις! Αν είσαι single και επιχειρήσεις αυτό το διάστημα να ξεκινήσεις κάποια σχέση καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική και να μην ενθουσιαστείς αμέσως, αλλά να δώσεις χρόνο για να δεις αν πραγματικά είναι όλα τόσο καλά όσο φαίνονται.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι ένας τομέας που θα έχει μέτρια εξέλιξη αυτήν την περίοδο. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί θα είναι οι ανταγωνιστές και οι εχθροί που θα διεκδικήσουν τη δουλειά σου ή θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην πορεία της. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτύχεις, αλλά σίγουρα σημαίνει ότι σε πολλά σημεία θα έχεις καθυστερήσεις και εμπόδια που θα σε επιβραδύνουν. Τα οικονομικά σου θα δεχθούν πιέσεις και αυτό γιατί θα έχεις ανθρώπους που θα απομυζούν τα έσοδά σου, είτε εκούσια είτε ακούσια. Ταυτόχρονα η κακοδιαχείριση και οι σπατάλες που συνηθίζεις, θα είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τα χρέη σου, μην κάνεις περιττές αγορές, μην δανείζεις και κάτι μπορεί να αποταμιεύσεις. Αν όχι αυτό, σίγουρα να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου. Με την παραμονή της Αφροδίτης μέχρι τις 12 του μήνα στο ζώδιό σου δεν είναι ανάγκη ούτε να υποτιμάς αλλά ούτε και να υπερεκτιμάς τις καταστάσεις γύρω σου. Αν δεν αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις υποχρεώσεις σου θα είναι δύσκολο να πάρεις σωστές αποφάσεις. Επίσης είναι γεγονός ότι αν υποπέσεις σε λάθη λόγω της υπέρμετρης ευαισθησίας σου και αφήσεις τον πανικό να έχει τον πρώτο λόγο θα πρέπει δυστυχώς να επιλέξεις ανάμεσα στην απραξία και τις συνεχείς αποτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ο Άρης που κάνει την είσοδό του στον Τοξότη στις 6 ευνοεί τις επικοινωνίες σου για αυτό μίλησε ανοιχτά για τις ιδέες σου, ζήτησε τη γνώμη φίλων και συνεργατών και άφησε τις επαγγελματικές κινήσεις και επιλογές σου να κριθούν στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία. Έτσι θα μπορέσεις να δεις τα λάθη σου και θα διώξεις από πάνω σου αρκετό από το άγχος που σε βαραίνει, επειδή ακριβώς δεν έχεις ξεκαθαρίσει προς τα πού βαδίζεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις 22 του μήνα που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και μίλησε σε έμπιστα πρόσωπα για τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου. Μην βασίζεσαι σε υποτιθέμενους φίλους.

Αισθηματικές
Το μυαλό σου είναι απασχολημένο με το επαγγελματικό σου μέλλον με συνέπεια να παραμελείς τον άνθρωπό σου και να επιβαρύνεις τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Κινήσου γρήγορα και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τα πράγματα να χαλαρώσουν στη σχέση σου γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι εκείνη που θα στεναχωρεθεί. Μην ξεχνάς επίσης ότι θα υπάρξουν πολλές που θα θελήσουν να διεκδικήσουν το ταίρι σου με την πρώτη ευκαιρία, για αυτό μην τους αφήσεις το χώρο να το κάνουν. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα εύθραυστες! Αν είσαι single, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 12 σε ευνοεί και σε βοηθάει ώστε να γνωρίσεις τον άνθρωπο που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου αυτόν το μήνα θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συναντήσεις και να πάρεις αποφάσεις για καινούρια ξεκινήματα ή αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Ο Άρης από το νέα του θέση στον Τοξότη από τις 6 και μετά και ο Ερμής από τις 22 και μετά στον Κριό θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς το δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σου. Φρόντισε μόνο να μείνεις μακριά από ίντριγκες που πιθανόν να προκύψουν και κάνε ξεκάθαρες και ειλικρινείς κινήσεις για να αποφύγεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και τις σπατάλες ώστε να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις, που είναι πάρα πολλές. Αυτόν το μήνα μπορείς να κάνεις επαφές και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου, ενώ μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, ακίνητης περιουσίας και φορολογικά θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Το γενικότερο κλίμα του Μαρτίου επιτάσσει αποδέσμευση από τα τετριμμένα και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και εσένα. Είναι σίγουρο πως το αλάνθαστο ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο και σε αποφάσεις που θα κάνουν τη διαφορά αρκεί να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 5 μέχρι τις 22 και την Αφροδίτη από τις 12 και μετά, είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και τη χαρά που δίνει η αναζήτηση καινούριων εμπειριών, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει λάθη απροσεξίας. Επαγγελματικά δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές, ούτε πολλά εμπόδια θα υπάρξουν, ούτε ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Βρίσκεσαι σε μία αρκετά αρμονική επαγγελματική κατάσταση, που είναι ίσως ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου βελτιώνονται και ο καιρός φαίνεται πως όσο περνά προωθεί περισσότερο τα πράγματα στον τομέα των κοινωνικών σου επαφών. Είναι μια καλή περίοδος για να περάσεις όμορφες και ξεκούραστες στιγμές με την οικογένεια και το σύντροφό σου. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτήν την περίοδο με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, από τις 12 και μετά. Πρόσεξε μόνο να μην αναλώνεσαι σε άλλες καταστάσεις και δεν έχεις χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξει αυτό, αρκεί να φαίνεσαι και να είσαι διαθέσιμη προς τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στη δουλειά σου ούτε ιδιαίτερα εύκολες θα είναι ούτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα είναι ικανοποιητικά. Μάλιστα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στην επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου από ό,τι συνηθίζεις γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν εντάσεις που θα είναι εις βάρος σου. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, οι οιωνοί θα είναι θετικοί αρκεί να είσαι συνεπής και μετρημένη. Οικονομικά, μην ανοίγεσαι και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες απαραίτητες αγορές προσπάθησε ώστε να μην υπερβείς τα χρηματικά περιθώρια που έχεις, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *