Μικρά μυστικά για να καταφέρεις να χάσεις κιλά – χωρίς να κάνεις δίαιτα!

209c3ceec4fa2e89fbda173d89195a4f_L

Θες να χάσεις τα 2-3 παραπανίσια κιλάπου σε βασανίζουν αλλά ταυτόχρονα δε θες να ακολουθήσεις κάποια αυστηρή δίαιτα. Δεν τα πας εξάλλου ιδιαίτερα καλά με τα προσεκτικά προγράμματα. Αλήθεια υπάρχει τρόπος να χάσεις κιλά χωρίς να μπεις σε διαδικασία δίαιτας; Σαφώς και υπάρχει.

Πάμε να δούμε μερικά μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις:

– Βάλε το περπάτημα στη ζωή σου. Μην πάρεις το αυτοκίνητο για να πας για ψώνια, μην ανέβεις στο λεωφορείο για δύο μόνο στάσεις, μην πάρεις το μετρό από Μοναστηράκι για Σύνταγμα. Ξεκίνα να περπατάς και θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώθεις μέρα με τη μέρα. Άσε που θα καις θερμίδες χωρίς να το καταλαβαίνεις.
– Αντικατάστησε τα τυριά και τα γάλατα με πλήρη λιπαρά και προτίμησε αντίστοιχα με μειωμένες θερμίδες και λιπαρά.
– Μη φεύγεις από το σπίτι σου αν δεν έχεις πρώτα απολαύσει ένα χορταστικό πρωινό. Προτίμησε δημητριακά ολικής άλεσης ή ακόμη καλύτερα βρώμη με γάλα μειωμένων λιπαρών. Μια άλλη καλή επιλογή είναι ο φυσικός χυμός πορτοκάλι συνοδεία τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, μια φέτα τυρί με λίγα λιπαρά, μια φέτα γαλοπούλα βραστή και λίγη ντομάτα. Τόσο απλά, θα καταφέρεις να κρατήσεις το στομάχι σου πλήρες για αρκετές ώρες.

 

lardddge d255d
– Μην περιμένεις να χάσεις κιλά αν δεν κοιμάσαι αρκετά. Σύμφωνα με τους ερευνητές κατά τη διάρκεια του ύπνου ρυθμίζεται η ορμόνη που ευθύνεται για τις λιγούρες και την τάση μας να τρώμε διαρκώς. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι πολύ απλό: Κοιμήσου 8 ώρες και θα δεις πως όλα θα μπουν σε πρόγραμμα.
– Πες όχι στα παχυντικά σνακ και στα… κεράσματα στο γραφείο. Σκέψου μόνο πόσες θερμίδες λαμβάνεις κάθε φορά που τσιμπολογάς κάτι από τις διπλανές σου ή απολαμβάνεις ένα γλυκό που σου προσφέρουν. Πες ευγενικά όχι και φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου φρούτα, ανάλατους ξηρούς καρπούς ή μια μπάρα ολικής άλεσης.
– Βάλε τις σαλάτες στην ζωή σου και θα δεις το φερμουάρ του παντελονιού σου σύντομα να ξανακλείνει. Προτίμησε ένα γεύμα σου να αποτελείται μόνο από σαλάτα. Το βράδυ για παράδειγμα θες να μας πεις πως δε θα χορτάσεις με μια μεγάλη σαλάτα μαρούλι με τόνο;
– Τέλος, θα πρέπει να κάνεις το νερό καλό σου φίλο.Φρόντιζε να πίνεις τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα ώστε να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να αποτοξινωθεί.

 

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *