Μπέκαμ: “Στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσω”

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιβεβαίωσε πως πρόθεση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι να τον κρατήσει και ξεκαθάρισε πως θα αποφασίσει όταν ολοκληρωθεί η χρονιά.

Μετά το τέλος της σεζόν θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όπως δήλωσε στο Sky Sports News.

Ο Άγγλος μέσος επιβεβαίωσε πως οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν θα ήθελαν να μείνει στην ομάδα, όμως, εκείνος δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση.

“Το συμβόλαιό μου εκπνέει στο τέλος της σεζόν. Ο κόσμος με ρωτάει αν θα συνεχίσω να παίζω κι αν θα παραμείνω εδώ. Οι ιδιοκτήτες και ο προπονητής μου έχουν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να μείνω κι εγώ έχω συγκινηθεί με αυτό και το θεωρώ τιμητικό.

Όταν πηγαίνεις σ’ έναν σύλλογο χρειάζεσαι χρόνο για να χτίσεις σχέσεις με τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τους οπαδούς, αλλά ευτυχώς αυτό έγινε πολύ γρήγορα. Όλα είναι εξαιρετικά ως τώρα. Απολαμβάνω τη χρονιά και θα το κάνω ως το τέλος της σεζόν. Ελπίζω πως θα είμαστε επιτυχημένοι και τότε θα πάρω την απόφασή μου.

Τον Μάιο γίνομαι 38 ετών και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θυμάσαι την ηλικία σου. Ωστόσο, εξακολουθώ να απολαμβάνω το παιχνίδι και μέχρι αυτό να μου φύγει ελπίζω πως θα μπορώ να συνεχίσω”.

tvkosmos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *