Μπέτυ Μπαζιάνα: Το χθεσινό look και η εξέλιξη του στυλ της

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» του Λάκη Λαζόπουλου στο θέατρο Γκλόρια βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα και αυτό που σχολιάστηκε για ακόμα μία φορά ήταν το look της Πρώτης Κυρίας της Ελλάδας.

 

4978 MPAZIANA TSIPRAS 10122015 6581f
Η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα γκρι παλτό πάνω από ένα πιθανώς total black look, θυμίζοντάς μας για ακόμα μια φορά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στυλιστικά τα τελευταία χρόνια.

 

2 d5b9e
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, πίσω από τις εμφανίσεις της συντρόφου του Έλληνα Πρωθυπουργού κρύβεται εδώ και αρκετό καιρό μια μυστική σύμβουλος, που δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του υπουργού Αλέξη Φλαμπουράρη, Εύη Πανοτοπούλου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο, αυτή είναι η γυναίκα που «έπεισε την Μπέτυ Μπαζιάνα να εγκαταλείψει μια και καλή τα εμπριμέ φορέματα, τις κλαρωτές φούστες και τα πολύχρωμα καλσόν, ενώ στον κάδο πετάχτηκαν και οι πλαστικές πολύχρωμες τσάντες και τα άχρωμα σανδάλια». Μάλιστα, η Εύη Πανοτοπούλου φέρεται να είναι η γυναίκα που σύστησε στη Μπετυ Μπαζιάνα τη μέθοδο Pilates , ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται πως, για να μην κυκλοφορήσουν ανεπιθύμητες φωτογραφίες, η σύζυγος του Αλέξη Φλαμπουράρη τής έχει παραχωρήσει το σπίτι της στον Λυκαβηττό όπου γυμνάζεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα με προσωπικό γυμναστή.

 

3 f253a

Μια ακόμα διαφορά στην εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα είναι το hair look της: Το χρώμα των μαλλιών της άνοιξε με διακριτικές ανταύγειες, ενώ το χτένισμα παραπέμπει πλέον σε ένα «τέλειο» επιμελώς ατημέλητο look.

 

1 95e53
Παράλληλα, το άρθρο εβδομαδιαίου περιοδικού ανέφερε ότι και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει την προσωπική του image maker, την οποία εμπιστεύεται τυφλά. Το όνομά της είναι Ζωή Χαλιδιά, βρίσκεται πάντα -διακριτικά- στο πλευρό του και είναι η γυναίκα που άλλαξε την εικόνα του, συμβουλεύοντάς τον τόσο για το προσωπικό του στυλ, όσο και για την επικοινωνιακή του τακτική.

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *