Μπαλαρίνες!!!!!! Πως θα φορεθούν ….

Αναμφισβήτητα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, όπως άλλωστε έχουμε επισημάνει αρκετές φορές στο παρελθόν,  αποτελούν διαχρονικό φορέα κομψότητας και sex appeal. Ως εκ τούτου για τις γυναίκες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους και για τους άντρες το απόλυτο δείγμα θηλυκότητας και σεξουαλικότητας.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που επιθυμούμε άνεση αλλά και στυλ στις εμφανίσεις μας χωρίς να χρειάζεται να “ακροβατούμε” επάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες μας. Τα παπούτσια που μας κερδίζουν σε αυτή την περίπτωση είναι οι κομψές και χαριτωμένες μπαλαρίνες, τις οποίες επιβάλλεται να βάλουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.

Μπαλαρίνες : Το απόλυτο must have για τις ανοιξιάτικες βόλτες σας!

Μπαλαρίνες : Το απόλυτο must have για τις ανοιξιάτικες βόλτες σας!

Οι μπαλαρίνες αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή είδη γυναικείων παπουτσιών που χαρίζουν στυλ και κομψότητα στις εμφανίσεις μας, χαρίζοντας επίσης girlie πινελιές στο look μας. Μοδάτες, άνετες και ευκολοφόρετες έχουν κερδίσει την προτίμηση μας ειδικά τις μεταβατικές εποχές της Άνοιξης και του Φθινοπώρου.

Μπορεί οι ρίζες του συγκεκριμένου είδους παπουτσιού να βρίσκεται βαθιά στην ιστορία, όταν το 1950 γαλλική εταιρία υποδημάτων θέλησε να τα σχεδιάσει αποκλειστικά για τις μπαλαρίνες που επιθυμούσαν ένα αναπαυτικό και κομψό παπούτσι όταν τελείωναν τα μαθήματα χορού. Πλέον όμως έχουν εισβάλει στη γκαρνταρόμπα μας αποδεικνύοντας τη διαχρονική τους αξία στο πέρασμα των χρόνων.

Βάλε τις μπαλαρίνες στη γκαρνταρόμπα σου και κέρδισε extra girly πινελιές στην εμφάνισή σου!

Βάλε τις μπαλαρίνες στη γκαρνταρόμπα σου και κέρδισε extra girly πινελιές στην εμφάνισή σου!

Είναι ευκολοφόρετες και μπορούν να φορεθούν από το πρωί στη δουλειά έως αργά το βράδυ για τις νυχτερινές σας εξορμήσεις στα μπαράκια της πόλης. Θα τις βρεις σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων και σχεδίων  ριγέ, μονόχρωμες, πολύχρωμες, floral, πουά, πλαστικές, με φιογκάκια, με αγκράφες ή ακόμα και σκέτες και θα προσδώσουν ιδιαίτερη κομψότητα στο γυναικείο πόδι.

Οι πιο stylish celebrities έχουν ενσωματώσει τις μπαλαρίνες στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Ας δούμε λοιπόν μικρά μυστικά από τις πιο fashion κυρίες της showbiz για το πώς θα φορέσουμε τις μπαλαρίνες.

Η Olivia Palermo εντοπίστηκε από φωτογράφους σε πρωινή της εμφάνιση με μπαλαρίνες και κοντή printed φουστίτσα!

Η Olivia Palermo εντοπίστηκε από φωτογράφους σε πρωινή της εμφάνιση με πορτοκαλί μπαλαρίνες και κοντή printed φουστίτσα!

Η Olivia Palermo δηλώνει λάτρης του συγκεκριμένου είδους παπουτσιών, καθώς ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει ουκ ολίγες φορές να κυκλοφορεί με τις μπαλαρίνες και να αναδεικνύει το girly look της με τον πιο περίτεχνο τρόπο. Σε πρόσφατη εμφάνιση της για δουλειές στην πόλη , οι paparazzi την αποθανάτισαν να φορά μπαλαρίνες σε έντονο πορτοκαλί χρώμα τις οποίες συνδύασε μοναδικά με κοντή printed φούστα. Ολοκλήρωσε το look της με εντυπωσιακή all day bag σε nude απόχρωση και ένα απλό λευκό τοπ.

Get the Look : Μαύρο skinny jeans με denim πουκάμισο και μαύρες μπαλαρίνες!

Get the Look : Μαύρο skinny jeans με denim πουκάμισο και μαύρες μπαλαρίνες!

Η ηθοποιός Ashley είναι ακόμα μία περίπτωση επώνυμης καλοντυμένης celebrity, όπου έχει ενσωματώσει στις καθημερινές εμφανίσεις τις μπαλαρίνες. Σε πρόσφατη πρωινή της εξόρμηση επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες τις οποίες συνδύασε με μαύρο skinny jeans και denim πουκάμισο. Απογείωσε το look της με ένα αξεσουάρ για το λαιμό και μια clutch τσάντα σε έντονο κόκκινο χρώμα.

¨Οι Nickie Hilton & Selena Gomez τιμούν επίσης τις μπαλαρίνες

¨Οι Nickie Hilton & Selena Gomez τιμούν επίσης τις μπαλαρίνες

Οι Nickie Hilton και Selena Gomez είναι δύο ακόμα κυρίες της showbiz που έχουν εμφανίσει stylish εμφανίσεις με μπαλαρίνες. Η Selene Gomez συνδύασε τις μπαλαρίνες της με skinny jeans και top σε loose γραμμη. Η Nickie Hilton συνδύασε τα πιο άνετα παπούτσια με κοντό  floral printed σορτσάκι και militaire σακάκι. Μία εντυπωσιακή τσάντα σε έντονο fluo ροζ χρώμα έδωσε extra πινελιές λάμψης και στυλ στην καθόλα girly εμφάνιση της.

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν βρες τις μπαλαρίνες που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ και χάρισε κοριτσίστικες πινελιές σε κάθε σου εμφάνιση!

brandsgalaxyfashion.com

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *