Μπες στο πνεύμα του στολισμού στο παρά πέντε!

Δεν πρόλαβες να στολίσεις όπως θα ήθελες το σπίτι επειδή σου έτυχαν αναποδιές αλλά έχεις μέσα σου το πνεύμα της γιορτής; Δες αυτές τις last minute προτάσεις στολισμού!


Κόψε πολύχρωμες χαρτοπετσέτες σε σχήμα χιονονιφάδας και διακόσμησε το τραπέζι σου!


Φτιάξε ένα χριστουγεννιάτικο καδράκι με χαρτόνι (ή καμβά), εφημερίδα και  ό,τι υλικά θέλεις για το δέντρο σου και διακόσμησέ το στο σαλόνι σου! Κάτι είναι κι αυτό!

/
Φτιάξε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο χρησιμοποιώντας ό,τι λαμπάκια έχεις στο σπίτι! Στήριξέ τα ψηλά και σχημάτισε ένα τρίγωνο. Όσο πιο πολύχρωμα τόσο πιο γιορτινά!

/
Φτιάξε χριστουγεννιάτικα στολίδια από ζύμη για να στολίσεις τα παράθυρά σου και το σαλόνι σου.

/
Δεν ήξερες τι μπορούσες να κάνεις τα σεμεδάκια της μαμάς;  Περασμένα σε σκοινί και με λαμπάκια να τα φωτίζουν γίνονται μια μοναδική γιρλάντα που δίνει την αίσθηση του χιονιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πλαστικά σεμεδάκια που μπορείς να βάλεις και στο τραπέζι σου!

/
Στόλισε μερικές γιορτινές κάρτες! Σε μια πόρτα, σε έναν τοίχο, μερικές γιορτινές καρτούλες (ειδικά αν τις βάλεις έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα δέντρο) θα δώσουν το νόημα των γιορτών στο σπίτι σου έστω και στο παρά πέντε!

/
Κρέμασε πολύχρωμες κορδέλες με στολίδια στην άκρη τους από το φωτιστικό του σαλονιού σου. Αμέσως δημιουργείς μια ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα!

/
Διακόσμησε τις καρέκλες της τραπεζαρίας κρεμώντας αυτοσχέδιες συνθέσεις με αστέρια, μπάλες και κορδέλες!

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εορταστικό 15νθήμερο προσφορών Palettino, έως -30%,στο : http://eshop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *