Μπιγιονσέ ! ποζάρει για την H&M & φέρνει το καλοκαίρι

Η συνεργασία της ντίβας Μπιγιονσέ με την εταιρία H&M εγκαινιάζεται με τον καλύτερο τρόπο. Το πρώτο δείγμα της καλοκαιρινής συλλογής της διάσημης φίρμας ρούχων και αξεσουάρ το φορά η ίδια η Μπιγιονσέ.

Η πρώτη φωτογραφία από την καλοκαιρινή συλλογή H&M που θα κυκλοφορήσει το Μάιο έχει τραβηχτεί στις Μπαχάμες από τους φωτογράφους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin!

Μιλώντας για τη συνεργασία της με την H&M, η Μπιγιονσέ δηλώνει:

”Πάντα μου άρεσε το πως επικεντρώνεται η H&M στη μόδα που είναι διασκεδαστική και οικονομική. Λάτρεψα το κόνσεπτ πάνω στο οποίο δουλέψαμε που εξερευνά τα διαφορετικά συναισθήματα των γυναικών που αντιπροσωπεύονται από τα 4 στοιχεία – γη, φωτιά, αέρας, νερό”.

Εν το μεταξύ, ο Donald Schneider, Creative Director της H&M, τονίζει:

“Η καλοκαιρινή καμπάνια της H&M με πρωταγωνίστρια την Μπιγιονσέ είναι μια επική φαντασίωση,γεμάτη λάμψη, δράμα και μια αίσθηση παραδείσου“.

Στη συλλογή με σταρ την Μπιγιονσέ θα βρούμε μαγιό (ανάμεσά τους και το μπικίνι από τη σειρά Water, 25% των εσόδων της οποίας θα διατεθούν για την οργάνωση WaterAid), ένα bodycon φόρεμα, ένας αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, πολλά μπικίνι και μπικίνι με κρόσσια που λατρεύει η Μπιγιονσέ.

Η ντίβα της ποπ έχει βάλει την υπογραφή της και το προσωπικό της γούστο σε όλα τα κομμάτια.

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *