Μπικίνι ή ολόσωμο;

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αγοράσετε μαγιό. Έχει περισσότερη ποικιλία, έχετε περισσότερο χρόνο. Δείτε τα νέα μαγιό και μάθετε όλα τα μυστικά της αγοράς τους.

Αν έχετε καμπύλες: Το ολόσωμο μαγιό δεν μπορεί να καλύψει τις καμπύλες και την κοιλίτσα. Ποντάρετε σε pin-up στυλ μαγιό με ψηλόμεσο σλιπ που θα αναδείξει τη μέση σας.

Αν δεν έχετε στήθος: Δώστε σημασία στο σουτιέν. Επιλέξτε ένα με ενίσχυση ή βολάν.

Αν έχετε πλούσιο στήθος: Αποφύγετε να αγοράσετε μαγιό με έξτρα ενίσχυση και έντονα χρώματα και σχέδια, γιατί θα μετατρέψετε το προσόν σας σε ελάττωμα! Το κλασσικό μπικίνι-τριγωνάκι είναι ιδανικό.

Αν έχετε κοντά πόδια και πιο μακρύ κορμό: Τοντίστε τον κορμό σας! Αγοράστε ένα bikini top, με έτνονες αποχρώσεις, με εκκεντρικά prints και φροντίστε το κάτω μέρος του μαγιό να είναι ένα σκουρόχρωμο κλασσικό σλιπ που δεν τραβάει τα βλέμματα.

Αν έχετε αθλητικό σωματότυπο: Σας ταιριάζουν τα περισσότερα στυλ μαγιό. Από το ολόσωμο, μέχρι το μικροσκοπικό μπικίνι με έντονα χρώματα.

 

Το μυστικό

Είστε αδύνατες; Για να δημιουργήσετε την αίσθηση ότι έχετε παραπάνω καμπύλες, αγοράστε ένα πλεκτό μπικίνι που θα σας χαρίσει έξτρα όγκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *