Μπορντό: πως θα φορέσεις το “νέο μαύρο” της σεζόν

Γιατί μπορντό; Διότι έχεις σιχαθεί το μαύρο. Διότι όσο και να εκθείασα το little black dress, εσένα σου κάνει πολύ… πένθιμο. Διότι θες μια αλλαγή αλλά δεν σου πάει το καφέ. Διότι θες κάτι διαφορετικό βρε παιδάκι μου Μια πινελιά χρώμα στην μονοτονία της γκαρνταρόμπας σου. Γι’ αυτό σου λέω. Μπορντό αγαπημένη μου… μπορντό. Αυτό είναι το σωτήριο χρώμα του χειμώνα. Αυτό είναι… το νέο σου μαύρο.

Χρώμα βασιλικό, το βλέπεις και σου έρχεται στο μυαλό κόκκινο κρασί , παθιασμένα φιλιά και μπορντοροδοκεραμιδοκόκκινα παχιά χαλιά. Η σκούρα του απόχρωση το κάνει ιδανικό για χειμωνιάτικα outfits. Συνδυάζεται εξαιρετικά με το μπλε το σκούρο, το λευκό, τα leopard αξεσουάρ και φυσικά με οτιδήποτε μαύρο.

Τα προτερήματα του πολλά:
Είναι κλασσικό. Έχεις παρατηρήσει ότι σε μια επίσημη εκδήλωση, γάμος-μέγαρο-μπουζούκια, φοράμε όλες μαύρα; Εσύ μπορείς να κάνεις την διαφορά και να αντικαταστήσεις το μαύρο φουστάνι με ένα σκούρο κόκκινο χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα από το υπόλοιπο outfit. Παπούτσια, τσάντα, πανωφόρι και αξεσουάρ μπορούν να μείνουν ίδια… και ωστόσο ανανεωμένα. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, το περσινό σου clutch και το καλό σου παλτό δεν παλιώνουν τόσο εύκολα.
Είναι rock. Ένα δερμάτινο skinny παντελόνι σε μπορντό απόχρωση, φορεμένο με t-shirt και biker boots είναι η φωτογραφία που υπάρχει δίπλα στον ορισμό του rock. Βγάλε μπότες, βάλε γόβες… και έχεις rock chic. Δεν θες γόβες; Βάλε ankle boots. Σε animal print. Και έχεις απογειώσει και το rock και το chic.
Είναι casual. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί, σε ζεστά μάλλινα πουλόβερ, χουχουλιάρικες ζακέτες, midi φουστάνια και oversized παλτό αφού είναι το τέλειο ταίρι για τις μαύρες μπαλαρίνες σου και τις δερμάτινες μπότες ιππασίας.
Είναι glamorous. Ανήκει στην υψηλή κοινωνία και «παντρεύεται» με άλλα glamorous υλικά όπως δαντέλες, βελούδα και μπροκάρ. Ο συνδυασμός του μπορντό με αυτά τα υφάσματα το τοποθετεί μέσα σε παλάτια και πάνω σε θρόνους. Γιατί μπορεί να είναι σεμνό… αλλά ταπεινό δεν υπήρξε ποτέ.
Iδού τέσσερα σούπερ μπορντό φορέματα
womenonly.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *