Μπορντό: Πώς να φορέσετε το πιο hot χρώμα του φετινού χειμώνα.(Photos)

Το μπορντό είναι το αγαπημένο και πιο hot χρώμα και αυτού του χειμώνα. Ήδη μεγάλοι οίκοι παρουσία­σαν μπορντώ total look στις πασαρέλες και οι fashionistas σε όλο τον κόσμο το επιλέγουν με τρέλα. Για να δούμε πώς μπορούμε να το φορέσουμε και το πιο βασικό πώς θα το συνδυάσουμε για να μην πέσουμε σε στιλιστικά λάθη!

baner-palettino

1. Total look από τους μεγάλους σχεδιαστές


Κοστούμι μπορντό για total look εμφανίσεις ( Christian Dior), ντε πιες με μπλούζα και παντελόνι (Elie Saab), φόρεμα μπορντό με διακριτικές μαύρες λεπτομέρειες (Nina Ricci).

2. Με κολλάν και πουλόβερ

Φορέστε πουλόβερ μπορντό συνδυασμένο με κολλάν στο ίδιο χρώμα ή με λεπτομέρειες μαύρες.

3. Με πουλόβερ και animal prints γόβες


Οι animal prints λεπτομέρειες ταιριάζουν τέλεια με το μπορντό σας παντελόνι. Αν το επιλέξετε σε δερμάτινο είναι πολύ της μόδας και συνδυάζεται με σκούρο πουλό­βερ.

4. Με τζιν παντελόνι

Το παλτό σε χρώμα μπορντό αναδεικνύει και το πιο απλό outfit, όπως αυτό με ένα τζιν παντελόνι.

5. Με άσπρο που­κά­μι­σο

Τέλειος συνδυασμός άσπρο πουκάμισο μέσα από μπλούζα ή πουλόβερ μπορντό. Πολύ στιλάτο και με άποψη.

6. Με γκρι

Το μπορντό ταιριάζει πολύ με το γκρι. Επιλέξτε ένα στενό και γιατί όχι δερμάτινο παντελόνι και συνδυάστε το με γκρι vintage μπλούζα ή πουλόβερ. Το ίδιο θα μπορούσατε να κάνετε αν είχατε και γκρι σακάκι. Οι nude γόβες απαραίτητες…

7. Με χακί

Ναι και με χακί ταιριάζει φοβερά. Πουκάμισο ή μπλούζα σε τέτοιο χρώμα και κλασικό retro κοτλέ παντελόνι μπορντό, είναι τέλειο.

8. Επενδύστε σε μια τσάντα μπορντό

Και σίγουρα μια μπορντό τσάντα είναι μια σίγουρη κλασική επιλογή αφού ταιριάζει με τα πάντα και πλέον μπορεί να πει κανείς πως αντικαθιστά το μαύρο.

Α, και μην ξεχνάτε πως και με ένα σκούρο μπορντό κραγιόν αποκτάτε αμέσως μια super trendy εμφάνιση!


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *