Μυστικά ομορφιάς για τις κρύες ημέρες.

Ας δούμε λοιπόν έγκαιρα μαζί, με πιο τρόπο θα πρέπει να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας το χειμώνα και πως θα επαναφέρουμε την sexy καλοκαιρινή μας εικόνα, κερδίζοντας πάλι τον θαυμασμό όλων γύρω μας.

Προμηθευτείτε τις απαραίτητες λοσιόν και κρέμες
Το χειμώνα, είμαστε πολύ μεγαλύτερο διάστημα κλεισμένες σε κλειστούς χώρους, όπου η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά ξηρή από την θέρμανση. Γι’ αυτό, το δέρμα μας έχει μεγάλη ανάγκη από σωστή υδάτωση κι ίσως να χρειαστείτε κάτι πολύ πιο βαρύ από την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιούσατε τους καλοκαιρινούς μήνες. Καλό είναι λοιπόν να συμβουλευτείτε μια αισθητικό για να επιλέξετε τα κατάλληλα καλλυντικά ενυδάτωσης..

Μην ξεχνάτε την αντηλιακή προστασία
Η υπεριώδης ακτινοβολία, είναι εξίσου καταστροφική το χειμώνα όπως και τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί η συννεφιά και οι λιγότερες ώρες ηλιοφάνειας να μας ξεγελούν. Το πρόβλημα όμως παραμένει και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίζουμε πάντα, πριν να βγούμε από το σπίτι το πρωί, να φορέσουμε μια κατάλληλη για την εποχή αντηλιακή κρέμα, φροντίζοντας έτσι σωστά την επιδερμίδα μας.

Προστατεύστε τα χείλη σας
Το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες, πολλές φορές μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στα ευαίσθητα χείλη μας. Το πιο συχνό πρόβλημα είναι να σκάσουν τα χείλη μας κι αυτό μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί με κάποιο λιπαντικό. Το πιο άσχημο όμως είναι η πιθανότητα να εμφανιστεί έρπης, πράγμα πολύ πιο επώδυνο κι ενοχλητικό.
Γι’ αυτό, πριν αρχίσουν τα προβλήματα, φροντίστε να εφοδιαστείτε απαραίτητα προϊόντα για την προστασία των χειλιών. Θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε ένα εξαιρετικό ιδιοσκεύασμα που μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μόνη, αναμυγνύοντας  ένα μέρος μέλι και 3 μέρη ζάχαρη.

Σιγουρευτείτε ότι η βασική σας κρέμα σας καλύπτει
Η επιδερμίδα που είναι αφυδατωμένη ή έχει κοκκινίλες και εκζέματα, σε συνδυασμό με το κρύο, μπορεί πολύ εύκολα να μολυνθεί. Γι’ αυτό, με μεγάλη προσοχή θα πρέπει να συμβουλευτείτε κάποια ειδική αισθητικό, για την κρέμα που θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του χειμώνα, φροντίζοντας σχολαστικά να καλύπτετε την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού, για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας υγιή και όμορφη.

Δακρυσμένα μάτια από το κρύο
Η χαμηλή θερμοκρασία ή οι χειμερινοί άνεμοι μπορεί συχνά να κάνουν τα μάτια σας να δακρύζουν.  Γι’ αυτό λοιπόν, είναι καλό να χρησιμοποιείτε  αδιάβροχη mascara, έτσι ώστε το μακιγιάζ σας να μην επηρεάζεται απ’ αυτή την δυσάρεστη συνέπεια.
femail.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *