Μόλις χώρισα! 10 beauty πράγματα που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε μετά!

Χώρισες! Ας δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία. Αρχικά, όλες έχουμε χωρίσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας (και δύο και τρεις…). Επίσης, υπάρχει ζωή μετά τον χωρισμό! Και για να την ανακαλύψεις πιο γρήγορα υπάρχουν κάποια θαυματουργά beauty tips. Και στα έχουμε όλα συγκεντρωμένα παρακάτω. Αλλά πριν από αυτό δύο σημειώσεις από την συντάκτρια:
1. Ο χωρισμός το καλοκαίρι είναι πολύ καλύτερος από τον χωρισμό, ας πούμε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
2. Εκεί έξω εκτός από ζωή υπάρχουν και κάποια αγόρια που μοιάζουν στον Ryan Golsing (εντάξει, εντάξει! Όχι πολλά! Αλλά αν δεν είσαι σωστά προετοιμασμένη θα τον αρπάξει κάποια άλλη και όχι εσύ. Μια όχι τόσο φρεσκοχωρισμένη που φροντίζει την εμφάνισή της. Και είναι κάτι που δεν θες. Σωστά;)

Επένδυσε σε μια καλή κρέμα ματιών!

Το να κλαις μετά τον χωρισμό σου δεν είναι σκηνή από το Notebook. Είναι λογικό. Είναι καθημερινότητα. Γι’ αυτό, λοιπόν, και πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσεις σε μια καλή κρέμα ματιών για τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους. Και δεν θα σου φανεί αχρείαστη όταν περάσεις το δράμα του χωρισμού και στερέψουν τα δάκρυα. Θα σου χρειαστεί για τα ξενύχτια που θα κάνεις με το επόμενό σου φλερτ! Right;

Sleeping beauty

Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών (ok! και ανθρώπων γενικότερα) που όταν είναι στενοχωρημένοι θέλουν να κοιμούνται! Και φυσικά, δεν σου προτείνω να το ρίξεις στον ύπνο, αλλά το να κοιμάσαι από τις 10 θα κάνει καλό και στην επιδερμίδα σου.

Ανανέωσε το signature μακιγιάζ σου!

Ξέρω πως όταν έχεις μόλις χωρίσει (ειδικά αν σε χώρισαν!) το τελευταίο πράγμα που θες είναι να μακιγιάρεσαι. Πόσο μάλλον να πειραματιστείς με νέα μακιγιάζ και να ανακαλύψεις κάτι άλλο που να σου πηγαίνει. Αλλά, αλήθεια τώρα, δεν έχεις ιδέα πόσο αυτό μπορεί να σε ανανεώσει. Μάζεψε τα κομμάτια σου, κλείσε ένα ραντεβού στο stand της αγαπημένης σου εταιρίας μακιγιάζ και ζήτησε από την αισθητικό να σου δείξει ένα μακιγιάζ διαφορετικό από αυτό που κάνεις συνήθως. Στην αρχή ναι, η έκφρασή σου θα είναι όπως βλέπεις εδώ. Αλλά όταν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη σου υπόσχομαι ότι οοοοολο αυτό θα γίνει ένα τεράστιο χαμόγελο!

Κλείσε ραντεβού για μανικιούρ- πεντικιούρ!

Η Elle Woods στην “Εκδίκηση της ξανθιάς” έκλεισε ραντεβού για mani- pedi αμέσως μετά τον χωρισμό της. Οι πρώτες παπαρατσικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μετά τον χωρισμό της Selena Gomez με τον Justin Bieber την έδειχναν να κάνει το ίδιο. Κι όμως, το να κανονίσεις ένα μανικιούρ- πεντικιούρ όταν έχεις μόλις χωρίσει έχει μέσα του κάτι το ανανεωτικό. Αλλά προς Θεού! Μην τα βάψεις μαύρα. Ένα flashy καρπουζί θα σου φτιάξει την διάθεση! Και στο λέω εγώ που είμαι fan του μαύρου!

Ξεκίνα να γυμνάζεσαι!

Το να κάθεσαι σπίτι ή να βγαίνεις με τις φίλες σου και να συζητάτε ξανά και ξανά τι έγινε, γιατί μπορεί να χωρίσατε ή ότι δεν αντέχεις άλλο είναι τόσο βαρετό όσο οι επαναλήψεις του Ρετιρέ μετά από τοοοοοοοοοοοοοσα χρόνια. Γράψου γυμναστήριο! Το μυαλό σου θα είναι απασχολημένο για το διάστημα που γυμνάζεσαι, πολλά βράδια σου θα είναι κλεισμένα με γυμναστική και όταν επιστρέφεις θα είσαι τόσο κουρασμένη που δεν θα έχεις καν το κουράγιο να τον σκεφτείς. Και αν όλα αυτά δεν σου φαίνονται αρκετά ισχυρό κίνητρο, σκέψου τον πώς θα σε κοιτάει όταν τον πετύχεις κάπου τυχαία έξω! Οι γυμνασμένοι σου γλουτοί είναι η καλύτερη εκδίκηση!

Κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο!

Όταν μια γυναίκα κάνει μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της υπάρχουν δύο τινά:
α) έχει μόλις χωρίσει
β) έχει μόλις χωρίσει
Το να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου σίγουρα και θα σε ανανεώσει, όμως, θα πρέπει να προσέξεις την εξής παγίδα: μην κάνεις κάτι για το οποίο μετά θα μετανιώσεις οικτρά. Αν και η Vanessa Paradis είναι τελικά πολύ sexy και γοητευτική με το νέο της κούρεμα μετά τον χωρισμό της με τον Johnny Depp. Και αυτή η φωτογράφιση που έκανε για το net-a-porter σερβιρίστηκε σαν κρύο πιάτο στον Johnny Depp (aka η καλύτερη εκδίκηση!).

Πήγαινε σε ένα spa!

Ξέρω! Αγαπάς ακόμη τον πρώην σου. Αλλά να που πρέπει να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου και να τον κακομαθαίνεις πού και πού. Και αν όχι τώρα, τότε πότε; Κλείσε ένα ραντεβού για μασάζ και θα ανακαλύψεις πώς είναι να αδειάζει το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις. Επιτέλους!

Επένδυσε σε μια κρέμα λάμψης!

Το ξέρω! Χώρισες! Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να κυκλοφορείς εκεί έξω σαν το ζόμπι, γιατί πέρα από τον πρώην σου εκεί έξω κυκλοφορούν κι ένα σωρό άλλα αγόρια που μοιάζουν και στον Ryan Gosling! Και καμία δεν θα ήθελε να πέσει πάνω στον Ryan και να μοιάζει σαν Ζόμπι! Σωστά;

Βάλε ένα φλογερό κραγιόν!

Καιρός να βγεις από το καβούκι σου και να γίνεις το κέντρο της προσοχής! Εντάξει, ξέρω πως δεν νιώθεις έτοιμη, αλλά α) με ένα φλογερό κραγιόν όλοι θα σε προσέξουν και β) το έχεις ανάγκη για να αποπροσανατολίσεις την προσοχή από τα πρησμένα σου από το κλάμα μάτια. Το Ruby Woo της MAC είναι το δικό μου αγαπημένο (και όχι μόνο στις φρεσκοχωρισμένες περιόδους!).

Βάψε τα μαλλιά σου!

Όλες θυμόμαστε την Carrie Bradsaw να βάφει τα μαλλιά της καστανά σκούρα μετά από εκείνον τον γάμο που δεν έγινε ποτέ με τον Mr Big. Κι εντάξει, δεν σου προτείνω μια τόσο δραστική αλλαγή (ούτε γι’ αστείο! Σκέψου ότι στην προκειμένη δεν μιλάμε για έναν απλό χωρισμό. Ο John δεν εμφανίστηκε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας!) αλλά το να κάνεις έναsombre θα ήταν τέλεια ιδέα!

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *