Μόντι Πάιθον: ανάρπαστα τα εισιτήρια για την παράστασή τους

Η επανένωση των Μόντι Πάιθον στο θεατρικό σανίδι ενθουσίασε το Βρετανικό Κοινό και τα εισιτήρια της πολυαναμενόμενης παράστασής τους εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις 43,5 δευτερόλεπτα!
Οι διοργανωτές πρόσθεσαν άλλες τέσσερις εμφανίσεις στη σκηνή «Ο2» του Λονδίνου, μετά από αυτό το εντυπωσιακό ρεκόρ. Οι εν ζωή Μόντι Πάιθον, δηλαδή οι Τζον Κλιζ, Μάικλ Πέλιν, Έρικ Άιντλ, Τέρι Τζόουνς και Τέρι Γκίλιαμ υπόσχονται να καθηλώσουν τους θαυμαστές τους σε μια κοινή εμφάνιση. Είχαν τέσσερις δεκαετίες να παίξουν μαζί στη Μεγάλη Βρετανία, και η είδηση για την  αιφνιδιαστική απόφασή τους να συναντηθούν εκ νέου σε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ γέλιου, έκανε το γύρο του κόσμου.
Ο Έρικ Άιντλ, ο οποίος θα κρατάει τη σκηνοθετική μπαγκέτα του  σόου, αποκάλυψε πως οι Μόντι Πάιθον θα μας χαρίσουν απολαυστικές δόσεις, «κωμωδίας, πάθους,  μουσικής και λίγου αρχαίου σεξ». Πρόκειται για ένα «υπερ-μιούζικαλ» όπως το χαρακτήρισαν οι ίδιοι, με χορογραφίες της Αρλίν Φίλιπς. Οι παραστάσεις θα δοθούν τον Ιούλιο και υπάρχουν σκέψεις να κυκλοφορήσει αργότερα το σόου σε DVD.

Ο μεγάλος απών αυτής της συγκινητικής συνάντησης θα είναι ο Γκράχαμ Τσάπμαν, το θρυλικό μέλος των Μόντι Πάιθον που «έφυγε» για το τελευταίο του ταξίδι το 1989.

 

clickatlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *