Νέο υπνοδωμάτιο με λιγότερα από €30!

Η αλήθεια είναι πως όσο και να τη θέλεις την αλλαγή, τα χέρια σου είναι δεμένα… όπως και όλων αυτό τον καιρό, μαζί με τα πορτοφόλια! Μην τρομάζεις, όμως. Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις τρόποι να τα καταφέρεις, χωρίς να αδειάσουν οι τσέπες σου. Εσύ απλά, διάβασε και επέλεξε…

Λάμπες φυσικού φωτός. Η ποιότητα του εσωτερικού φωτός ενός δωματίου μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή του. Αυτό που πριν φαινόταν αδιάφορο, μπορεί να αλλάξει τελείως κάτω από διαφορετικό φως. Κάνε τη μέρα να διαρκεί περισσότερο και απόλαυσέ την και μέσα στο υπνοδωμάτιό σου. Κόστος: Λιγότερο από €20.

Η δύναμη του χρώματος. Φρόντισε να επενδύσεις στην… παλέτα. Τι σημαίνει αυτό; Απλά πρόσθεσε νέες αποχρώσεις χρωμάτων σε… στρατηγικά σημεία και θα έχεις ένα «καινούργιο» δωμάτιο. Μπορείς να κάνεις πολλά: να βάψεις έναν τοίχο, ένα τραπέζι, το ταβάνι και ό,τι άλλο επιθυμείς. Όριο είναι μόνο η φαντασία σου. Κόστος: Λιγότερο από €20.

Ξεφορτώσου τα παλιά. Το να πετάξεις ό,τι δεν χρησιμοποιείς πια είναι ο καλύτερος και πιο οικονομικός τρόπος για να κάνεις ένα δωμάτιο να φαίνεται ομορφότερο! Κανένας χώρος δεν “δείχνει” αν είναι γεμάτος από πράγματα σε κάθε γωνιά του. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί περισσότερος ελεύθερος χώρος, που θα επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί πιο ελεύθερα, ενώ κι εσύ θα νιώθεις ανακούφιση που απαλάχτηκες από τα περιττά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μεγάλες σακούλες απορριμμάτων. Και μην ξεχνάς να ανακυκλώνεις… Κόστος: Λιγότερο από €10.

Επένδυσε σε αξεσουάρ: Μια καινούργια κορνίζα, ένα πορτατίφ, αρωματικά κεριά, μαξιλάρια και άλλα αντικείμενα θα προσθέσουν μια νέα, πιο φρέσκια νότα στο δωμάτιο. Προτίμησε χρωματιστά διακοσμητικά αντικείμενα, για να δώσεις περισσότερη ζωντάνια στον χώρο. Κόστος: Λιγότερο από €30.

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *