Ναταλία Γερμανού:«Από το 2008 είμαι σε κόντρα με κάθε παρουσιάστρια που έχω δίπλα μου»

Μια κουβέντα για τη ζωή της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Για πολλά χρόνια, για πάνω από μια δεκαετία, δουλεύαμε με διαφορά δυο ορόφων, οπότε νομίζω ότι ξέρω τη Ναταλία και από την καλή και από την ανάποδη και από την χαλαρή και από την θυμωμένη της πλευρά. Ξέρω επίσης ότι έχει πολύ χιούμορ, αυτοσαρκάζεται, είναι καλή φίλη με τους φίλους της, είναι ευαίσθητη και πολύ ταλαντούχα. Περισσότερο ταλαντούχα από όσο και η ίδια νομίζει ότι είναι. Κάνει ραδιόφωνο καθημερινά στο Sfera, τα Σαββατοκύριακα κάνει τηλεόραση, κάνει τον d.j σε μεγάλα club στην Ελλάδα και στην Κύπρο, γράφει στοίχους σε μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που έχουμε ακούσει και κάνει ό,τι μπορεί για να παίρνουμε κάθε μέρα μια μικρή δόση Ναταλίας, όπου και αν είμαστε.

Τι είναι διαφορετικό φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές για σένα;

Σε ότι αφορά εμένα, είμαι κατά ένα χρόνο πιο εκπαιδευμένη τηλεοπτικά σε αυτό που λέγεται “Μες την καλή χαρά” και έχω αγαπήσει ακόμη περισσότερο αυτό που κάνω.

Σε ότι αφορά την εκπομπή, οι κριτικές λένε ότι δεν άλλαξε τίποτε από πέρσι.

Δίκαιο έχουν οι κριτικές . Σε ότι αφορά την θεματολογία αν εξαιρέσεις κάνα δυο καινούργια παιχνίδια, τα δυο νέα παιδιά που εντάχτηκαν στην εκπομπή και κάποιες άλλες μικρές αλλαγές, όλα τα υπόλοιπα παρέμειναν το ίδιο.

Εσύ έχεις ευθύνη γι’ αυτό;

Δεν έχω ευθύνη με την έννοια ότι όλη η εκπομπή φτιάχνεται αποκλειστικά από την αρχισυντάκτρια.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι έχει γίνει στην εκπομπή. Εμένα με ξάφνιασαν οι απότομες αλλαγές στη γυναικεία σας παρέα, εσένα;

Κοίτα να δεις είναι λίγο αντιφατικό. Μετά από 22 χρονιά σε αυτή τη δουλειά, δεν με ξαφνιάζει τίποτε, απ την άλλη πιστεύω ότι στην ελληνική τηλεόραση όλα είναι θεμιτά και τα πάντα μπορούν να συμβούν

Την μια μέρα έβλεπα την Ευαγγελία Αραβανή στην παρέα σας και την επόμενη ένα άλλο κορίτσι, την Κωνσταντίνα. Τι συνέβη τελικά;

Ξεκινήσαμε 5, την επόμενη φορά γίναμε 6 και μετά πάλι 5. Αυτό, καθώς και η απομάκρυνση της Αραβανή από την παρέα τη εκπομπής, είναι αποφάσεις που παίρνει αποκλειστικά η διοίκηση του καναλιού. Το έχω ξαναπεί, δεν μου ανήκει η εκπομπή. Η δουλειά μου εκεί μέσα είναι να παρουσιάζω την εκπομπή και όχι να δίνω εξηγήσεις ή απαντήσεις.

Γιατί σου χρεώνουν πάντα ανταγωνισμό με τις συμπαρουσιάστριές σου

Από το 2008 είμαι σε κόντρα με κάθε παρουσιάστρια που έχω δίπλα μου. Το έχω συνηθίσει πλέον, χαμογελάω και σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Γιατί πρέπει να υπάρχει πάντα στην εκπομπή μια πρώην εστεμμένη;

Η Αραβανή ήταν η πρώτη νομίζω; Κάνω λάθος;

Εννοώ ότι πάντα ακούγεται μια πρώην εστεμμένης που φτάνει στα 3-4 τελικά ονόματα κάθε σεζόν. Δεν είναι περιττό;

Δεν έχω τέτοιες αντιλήψεις. Η ομορφιά, όπως είπε και ο Oscar Wilde είναι ανώτερη από την διάνοια, γιατί απλά είναι αυταπόδεικτη. Όταν η ομορφιά συνοδεύεται και από μια χαριτωμένη και γλυκιά προσωπικότητα μόνο θετικό μπορεί να είναι σε μια εκπομπή. Από τη άλλη, δεν είναι και όλες οι εστεμμένες ίδιες, μην τις βάζουμε στο ίδιο καλάθι.

Το  τρίπτυχο μπούκλα, μίνι, στήθος ντεκολτέ δεν πιστεύεις ότι είναι πλέον παρωχημένο;

Αυτό το τρίπτυχο θα πάψει να υπάρχει, όταν πάψει και η ελληνική τηλεόραση, καλώς ή κακώς. Δεν κρίνω κανένα γιατί και εγώ κάνω λίγη μπούκλα που και που, αν και δεν πήρα ποτέ τίτλο ομορφιάς και ούτε πρόκειται. Νομίζω πλέον ότι οι τηλεθεατές σε αυτές τις σκληρές και μίζερες εποχές έχουν ανάγκη από ένα γρήγορο λόγο, έξυπνες συζητήσεις, γερούς καλεσμένους και σ’ αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου, όμως δεν έβλαψε ποτέ κανέναν να βλέπουν και καμιά όμορφη.

Συμφωνείς με την στάση του Γιώργου Τσαλίκη να θυμώσει και να τα χώσει σε τηλεκριτικό,  λέγοντας “Την κυρία Γραμμέλη την έχω… γραμμέλη!”

Όχι, παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος είναι οικογένειά μου και τον αγαπώ όσο λίγους στη ζωή μου, με τη συγκεκριμένη φράση θα διαφωνήσω. Έχω εντελώς διαφορετική άποψη από όλους τους παίκτες που αντεπετέθηκαν στις κριτικές με ειρωνικά σχόλια του τύπου “ποιοι είναι αυτοί και πως τολμούν να μας κριτικάρουν”; Από τη μέρα που ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση, αποφάσισα πως από τη στιγμή που εκτίθεμαι δημόσια στο γυαλί, θα μάθω να σέβομαι την κριτική, είτε προέρχεται από τους τηλεκριτικούς, είτε από τον κόσμο. Έχουν γράψει αρκετές φορές και για εμένα και η κυρία Γραμμέλη και η κυρία Διαμαντάκου και η κυρία Πετρούτσου. Κάθε φορά από τα σχόλια προσπαθώ αντί να θυμώσω να καταλάβω τι είναι αυτό που θέλουν από μένα και γιατί μπήκαν στον κόπο να γράψουν. Δεν συμφωνώ με το ποια είναι αυτή που θα γράψει για  μένα. Αυτή έχει τη γνώμη της, το βήμα της, την αξία της. Τον δικαιολογώ όμως τον Γιώργο γιατί απ’ ότι είδα στο βίντεο, είχε φάει ένα κουτί γλυκά την ώρα που απαντούσε και όπως όλοι ξέρουμε η ζάχαρη, όσο να πεις, τσιτώνει τα νεύρα (γέλια).

Όταν ακούς και συ τέτοια τι κάνεις; Γίνεσαι αναίσθητη ή γίνεσαι έξαλλη;

Δεν γίνομαι ούτε έξαλλη, ούτε αναίσθητη, μπορεί να στεναχωρηθώ αν το σχόλιο είναι χυδαίο ή κακόβουλο, αν όμως κρύβει από κάτω ένα λόγο για τον οποίο γράφηκε, θα προβληματιστώ και θα το ψάξω. Και δεν μιλάω μόνο για τους τηλεκριτικούς, αλλά και για τα απλά σχόλια στο twitter και στο Facebook.

Πώς αισθάνεσαι που στην Ελλάδα είσαι πρώτη σε followers στο twitter;

Ε πως, είναι και ο Σάκης ψηλά. Τη μία μέρα είμαι εγώ, την άλλη μέρα είναι αυτός από πάνω μου. Πώς να αισθάνομαι; Πάντα είναι ωραίο να έχεις τον Σάκη από πάνω σου (γέλια). Μου αρέσει να διαβάζω ό,τι μου γράφουν, ακόμη και τα μπινελίκια. Δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση και να αποκτήσεις ένα φίλο από εκεί που δεν το περίμενες.

Σε όσους σου τα χώνουν πάντως απαντάς, δεν μασάς.

Απαντώ και προσπαθώ να απαντώ όχι βρίζοντας, αλλά προσπαθώντας σαν διατηρήσω και εκεί το χιούμορ μου.

Δεν ξέρω πώς μπορώ να σε ρωτήσω κομψά, οπότε θα σε ρωτήσω ευθέως. Δεν περίμενα ποτέ να σε δω σε σχέση με τον Γιώργο Νινιό;

Για αυτή την ιστορία δεν έχω μιλήσει ποτέ ανοιχτά, ούτε την έχω επιβεβαιώσει, οπότε δεν θα το κάνω ούτε και τώρα

Σεβαστό. Πως γίνεται να είσαι φίλη με τους πρώην σου;

Δεν το καταφέρνω πάντα, μόνο με τους ανθρώπους που επιδιώκουν και εκείνοι να υπάρχει μια αμοιβαία ανάγκη να κρατήσουμε ο ένας τον άλλον στη ζωή μας, έστω και σε φιλικό επίπεδο.

Σε ανησυχεί η κατάσταση στα σημερινά μπουζούκια. Εμφανίσεις μόνο δύο ημερών, χαμηλά μεροκάματα, λίγα τραπέζια ή είναι λογική εξέλιξη με την κρίση;

Πολύ ειλικρινά, με ανησυχούν άλλα πράγματα που τα μπουζούκια είναι το τελευταίο πράγμα. Αν με ανησυχεί κάτι στα μπουζούκια είναι οι σερβιτόροι, τα κορίτσια στα λουλούδια, οι παρκαδόροι, όχι οι τραγουδιστές,  οι οποίοι είναι φίλοι μου οι περισσότεροι. Τόσα χρόνια μια μπάζα θα την έχουν κάνει, κάποια ευρώ θα έχουν βάλει στην άκρη. Οι άλλοι που δεν δουλεύουν καθόλου τι να πουν;

Πιστεύεις ότι κάθε χρόνος στη τηλεόραση είναι και ο τελευταίος σου;

Ας πούμε ότι δεν αισθάνομαι απολυτά ασφαλής και αυτό είναι αλήθεια. Ας πούμε ότι κάθε Σεπτέμβριος που μπαίνει δεν ξέρω αν τον επόμενο θα λέω καλημέρα, καλησπέρα ή κάτι άλλο. Είναι όλα τόσα ρευστά, όχι μόνο η τηλεόραση, οπότε μέσα στη γενική ρευστότητα σου λέω ειλικρινά δεν ξέρω τι μου ξημερώνει την επόμενη σεζόν.

Συνεχίζεις να είσαι της διατροφής και της γυμναστικής;

Της γυμναστικής είμαι πάρα πολύ και όχι ως καταναγκαστικό έργο, άλλα μου αρέσει πολύ. Αυτές τις 4 φορές τη βδομάδα τις απολαμβάνω πολύ και  εκτονώνομαι γιατί αλλιώς με τόση ενέργεια που έχω θα έδερνα κόσμο. Τη διατροφή μου την προσέχω και εδώ και χρόνια προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά, αλλά υπάρχουν και μέρες που αφήνω ελεύθερο τον εαυτό ου να κάνει γουρουνιές και θέλω να σου πω και δεν κάνω κομπλιμέντα στο queen αλλά έχω βρει από σας πολλές συνταγές που είναι υγιεινές, ειδικά τις συνταγές με γλυκά. Αλήθεια το λέω τα ξεπατικώνω όλα.
Μπορείς να μείνεις μόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Ναι πολύ άνετα πια και λέω πια, γιατί όταν ήμουν μικρή, οι σχέσεις μου ήταν σαν σκυταλοδρομία, σαν να με παρέδιδε ο ένας στον επόμενο. Φοβόμουν πολύ τη μοναξιά αλλά όσο μεγάλωνα κατάλαβα ότι είναι παγίδα που σε οδηγεί σε λάθος σχέση, οπότε μπορώ να μείνω άνετα μόνη μου, κάνοντας πολύ καλή παρέα με λίγους και δοκιμασμένους φίλους μου και με τον εαυτό μου.

Είσαι μόνη αυτή την εποχή;

Αν εννοείς ελεύθερη, ναι είμαι.
Σου εύχομαι σύντομα να συνεχίσεις να είσαι ελεύθερη, άλλα να πάψεις να είσαι μόνη.

Σε ευχαριστώ πολύ!

 

Queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *