Νεανικό δέρμα χωρίς botox!

Πώς να αποκτήσετε νεανικό δέρμα, χωρίς botox!

Εάν θέλετε να ενισχύσετε την παραγωγή κολλαγόνου σας οι κρέμες αντιγήρανσης δεν αρκούν! Επιλέξτε τις σωστές, πλούσιες σε μεταλλικά στοιχεία και πρωτεΐνες, τροφές και θα έχετε δέρμα που θα ακτινοβολεί ενέργεια και ζωντάνια!

 

Επιλέξτε τροφές που να περιέχουν:

Μαγνήσιο Απαραίτητο για την παραγωγή κολλαγόνου. Θα το βρείτε στο σπανάκι, το αμύγδαλο, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα φασόλια και το αβοκάντο.

Χαλκό Άλλο ένα μεταλλικό στοιχείο διέγερσης του κολλαγόνου, που βρίσκεται στα δημητριακά ολικής αλέσεως, το τόφου, τα θαλασσινά και τα κεράσια.

Γλυκίνη και προλίνη Αμινοξέα, ζωτικά για τη δημιουργία κολλαγόνου. Θα τα βρεις στο μοσχάρι, το αρνί, το κοτόπουλο, το χοιρινό, στις γαρίδες, στο τυρί cottage και το λάχανο.

Ψευδάργυρο Υποστηρίζει την παραγωγή ελαστικού ιστού και βρίσκεται στο άπαχο κόκκινο κρέας (κυρίως το αρνί και το μοσχάρι), τα θαλασσινά, τα άσπρα φασόλια, τις φακές και το αβγό.

 

Το μυστικό

Επιλέξτε κακάο αντί για καφέ. Το κακάο περιέχει υψηλά επίπεδα φλαβονοειδών, τα οποία βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας των κυττάρων του δέρματος και στην ενυδάτωση.

omorfamystika.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *