Νότης Σφακιανάκης:Μιλάει για την κόντρα του με τον Αντώνη Ρέμο

Καλεσμένος στο Movies & Stars στο MTV Greece, ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για τη Eurovision, τη ζωή του αλλά και την κόντρα με τον Αντώνη Ρέμο.

 

Αναφερόμενος  στο πρόσφατο καυστικό σχόλιο του Αντώνη Ρέμου στο twitter σχετικά με κάποιες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, ο τελευταίος δήλωσε: “Καταρχάς το ‘μαζέψου Νότη’ που έγραψε ο Αντώνης δεν είναι σωστό συντακτικά. Μα, είναι δυνατόν να μιλάμε για πουλιά; Το Τwitter πουλί δεν είναι; Εδώ ο κόσμος χάνεται και το πουλί… Mα είναι δυνατόν ο Αντώνης να το γράψει αυτό; Τα μέσα μαζικού επηρεασμού και εξευτελισμού που είναι τα social media αποσπούν την προσοχή του λαού με τέτοιου είδους διαδικασίες” ενώ όσον αφορά τον επίμαχο χαιρετισμό του, που προλάλεσε σάλο καθώς παρέπεμπε σε ναζιστικό χαιρετισμό, ο Νότης Σφακιανάκης ξεκαθάρισε: “Παρεξηγήθηκε! Σε κάποιο σημείο ενός τραγουδιού είπα ‘’Deutschland Uber Alles’’  που σημαίνει ότι η Γερμανία είναι “πάνω απ´ όλα”  γιατί δυστυχώς επικρατεί αυτή τη στιγμή. Εγώ Γερμανός δεν είμαι, αλλά έχω εργαστεί σε αυτή τη χώρα και ξέρω καλά τι σημαίνει Γερμανία”.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ελλάδα και τους συμπατριώτες του: “Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας και εγωιστής για να νομίζεις ότι πέρα από εσένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο σύμπαν. Αν αντιληφθείς το σύμπαν και το τι υπάρχει εκεί έξω και δεν έχεις γερές βάσεις και γνώσεις θα καταλήξεις στο Μακρομιχελάκειο. Σαν το δικό μας γαλαξία υπάρχουν εκατομμύρια!  Μα πώς μπορεί να φτιάξαμε εμείς μόνοι μας την Ακρόπολη και τις πυραμίδες  όταν εκείνη την εποχή υπήρχε μόνο το σφυροκάλαμο  και οι πέτρες; Μήπως η γνώση μεταδόθηκε και μπορέσαμε και κάναμε αυτά τα απίστευτα μνημεία με την βοήθεια κάποιας ανώτερης εξωγήινης δύναμης;” συμπληρώνοντας μάλιστα: “Δεν ξέρω αν υπάρχει καλή πλευρά στους Έλληνες.Το ψάχνω. Είμαστε αλλοπρόσαλλος λαός”. Ωστόσο τόνισε πως “Αγαπώ περισσότερο την πατρίδα μου και από την οικογένειά μου. Έτσι αισθάνομαι και το δείχνω από όταν ήμουν παιδί. (…) Το χειρότερο που έχει γραφτεί για εμένα είναι -και ο κόσμος μάσησε- ότι εγώ αποκάλεσα τους Μακεδόνες, Βούλγαρους. Μα είναι δυνατόν;”.
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Eurovision και όλους όσους όσοι έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό: “Το τραγούδι που θα πάει φέτος στη Eurovision είναι μια χαρά. Δεν είναι αμερικανιά, έχει βαλκανική μελωδία και ελληνική γλώσσα και μπορεί να πάει καλά. (…). Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση να πάω στη Eurovision. Τι είμαι, νούμερο για να πάω στην ‘’Ευροβιζιώνα’’; Οι περισσότεροι που έχουν πάει ήταν νούμερα. Γιατί να φύγουν από την πατρίδα τους για να μας εκπροσωπήσουν και να τραγουδούν αγγλικά; Δεν είναι νούμερα; Τι σημασία έχει που το τραγούδι της Παπαρίζου βγήκε πρώτο στη Eurovision; Δεν είχε ελληνικά στοιχεία πέρα από κάποια μουσικά. Το καλό τραγούδι και η καλή μουσική δεν έχουν γλώσσα και με Ελληνικά θα μπορούσαν να έρθουν πρωτιές. Το τραγούδι της Έλενας ήταν πολύ καλό αλλά με λάθος στίχους, εκεί διαφωνώ. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι Έλληνας και να τραγουδάς αγγλικά”.

yupiii.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *