Νύχια: Προβλήματα και λύσεις στο …χέρι σου!

Πολλές από εμάς αντιμετωπίζουμε καθημερινά προβλήματα με τα νύχια μας. Τα πιο συχνά προβλήματα είναι να σπάσει κάποιο νύχι, να απομείνει βερνίκι στις άκρες των νυχιών μας, μας αδυνατούμε να ξεβάψουμε το glitter και πολλά ακόμη. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν; ‘Όχι δεν τα κόβουμε, ούτε τρέχουμε κατευθείαν στην αισθητικό μας.Ακολούθησε τις παρακάτω λύσεις και αν τις κάνεις σωστά δεν θα έχεις ξανά προβλήματα με τα νύχια σου!

1. Τι κάνεις όταν το φυσικό χρώμα των νυχιών σου είναι κίτρινο-ή έχει χάσει τη ζωντάνια του-.

Λύση: Στην περίπτωση αυτή, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα σκληρυντικό για τα νύχια. Δεν θα τα βρεις σε μεγάλη ποικιλία αλλά αν ψάξεις στα μεγάλα εμπορικά κέντρα σίγουρα θα υπάρχουν δύο με τρεις διαφορετικές μάρκες. Επίσης αν κάθε φορά που ξεβάφεις τα νύχια σου είναι κίτρινα, τότε αυτό είναι σημάδι ότι πρέπει να σταματήσεις να τα βάφεις για κάποιο διάστημα. Συμβουλέψου τον δερματολόγο σου αν το πρόβλημα γίνεται όλο και χειρότερο.

2. Το βερνίκι δεν ξεβάφεται από τις άκρες των νυχιών σου.

Λύση:Ένα σφουγγαράκι ή μία μπατονέτα είναι η πιο εύκολη λύση. Αργές και προσεκτικές κινήσεις, λίγη υπομονή και το βερνίκι θα αφαιρεθεί. Αν πάλι επιμένει, ‘’επιστρατεύσου ‘’ τα μεγάλα όπλα τα οποία είναι η λίμα και η μεγάλη ποσότητα ασετόν. Άπλωσε αρκετό ασετόν στα χέρια σου και με αργές κινήσεις αφαίρεσε το βερνίκι από τα νύχια σου.

3. Glitter πάνω από βερνίκι-Mου έχει τύχει εκατομμύρια φορές και πραγματικά είναι εφιάλτης.

Λύση:Αν έχεις βάλει glitter πάνω από το βερνίκι της επιλογής σου τότε όταν έρθει η στιγμή να το ξεβάψεις, τα πράγματα είναι πολύ μα πολύ δύσκολα. Τι κάνεις λοιπόν; 1. Ξέβαψε με βαμβάκι και ασετόν δύο ή τρεις φορές το συγκεκριμένο νύχι. Άφησε το βαμβάκι με το ασετόν 2 με 3 λεπτά πάνω στο νύχι ώστε να φύγει πιο εύκολα το glitter. Αν έχεις βάλει πολύ μεγάλη ποσότητα σε όλα τα νύχια τότε η καλύτερη επιλογή είναι να επισκεφτείς την αισθητικό σου.

4. Έσπασε το νύχι σου.

Λύση:Μία λίμα είναι απαραίτητη. Αν κόπηκε τελείως ανόμοια το νύχι σου τότε προτίμησε να το κόψεις συμμετρικά και στη συνέχεια να το λιμάρεις. Πρόσεξε τη διατροφή σου και το τι προϊόντα βάζεις στα νύχια σου ώστε να μην σπάνε εύκολα.

 

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *