Ξαδέλφια τα παιδιά της Κέιτ και της Μπιγιονσέ!

Και ενώ περιμένουμε το γαλαζοαίματο μωρό να γεννηθεί από στιγμή σε στιγμή, νέα στοιχεία αποκαλύπτουν τη συγγένεια που θα έχει με τα παιδιά “εστεμμένων” του Χόλιγουντ.

Ερευνητές του βρετανικού δικτύου findmypast.co.uk αποφάσισαν να ψάξουν πολύ πίσω στις γενεές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αλλά και πολλών ακόμη διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ. Και βρήκαν πολλές συγγένειες.

Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο γιος ή η κόρη της Κέιτ (Kate) και του Γουίλιαμ (William) θα είναι 23ο ξαδελφάκι με την Μπλου Άιβι Κάρτερ (Blue Ivy Carter), κόρη της Μπιγιονσέ(Beyonce) και του Τζέι Ζι (Jay Z), 26ο με τους γιους της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) και 27ο με τα έξι παιδιά των Μπραντζελίνα (Brangelina).

Μπλου Άιβι Κάρτερ: 23ο ξαδελφάκι με το μωρό της Κέιτ και του Γουίλιαμ.

Μπλου Άιβι Κάρτερ:
23ο ξαδελφάκι με το μωρό
της Κέιτ και του Γουίλιαμ.

Όσο για τους πιο κοντινούς διάσημους συγγενείς από την Αμερική; Τομωράκι του πριγκιπικού ζεύγους θα είναι 11ο ξαδελφάκι με τα τρία παιδιά του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και της Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner). Η στενή σχέση αυτή προκύπτει από τη μακρινή συγγένεια που έχει εντοπιστεί ανάμεσα στον διάσημο ηθοποιό και την πριγκίπισσα Νταϊάνα (Diana), γιαγιά του νεαρού πρίγκιπα, ή πριγκίπισσας. Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να μάθουμε…

Με το καλό!

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *