Ξεκίνημα με εορταστικές προσφορές έως -30%

Συμπληρώνοντας δυο μήνες λειτουργείας της ηλεκτρονικής μας σελίδας :  www.palettino.gr ,  θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά  για τη ανταπόκριση  σας .
Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης και αναβάθμισης του site  μας έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργείας  του  ηλεκτρονικού μας καταστήματος το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση : http://shop.palettino.gr  η μέσα απο το link ”e-Shop” στην ηλεκτρονικη μας σελίδα.

Στο e-shop θα μπορείτε να βρείτε επώνυμα ρολόγια , τσάντες , πορτοφόλια  κοσμήματα  και αξεσουάρ μόδας για την γυναίκα τον άντρα και το παιδί.

Θα σας διευκολύνει χρονικά και πρακτικά αφού θα μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα διαθέσιμα (in stock) είδη που σας ενδιαφέρουν, οποιαδήποτε στιγμή  απο την άνεση του χώρου σας  και να τα παραλάβετε  ταχύτατα μέσω courier όπου και αν βρίσκεστε με αντικαταβολή  η  σύντομα με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας .

Στην ενότητα Frequently Asked Questions (FAQ), υπάρχουν σε μορφή ερωταπαντήσεων όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ στην ενότητα “Επικοινωνήστε μαζί μας” (Contact us) μπορείτε να στέλνετε σχόλια, ιδέες ή τυχόν παράπονα σχετικά με το e-shop. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς αφού το e-shop σχεδιάστηκε για τη δική σας ευκολία  .

Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα , του οποίου η γκάμα θα εμπλουτίζετα καθημερινά  με νέα επώνυμα είδη, έχουμε εξασφαλίσει για εσάς τις καλύτερες τιμές ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ενημερώνεστε για ειδικές προσφορές και εκπτώσεις .
Εκμεταλλευτείτε  ΤΩΡΑ  τις εορταστικές  προσφορές γνωριμίας με εκπτώσεις  ΕΩΣ   – 30 % σε ολα τα είδη !

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:
info@palettino.gr

Ευχόμαστε χαρούμενες  γιόρτες !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *