Οδοντόκρεμα!! Δεν είναι μόνο για να πλένουμε τα δόντια μας!

Κι όμως είναι…θαυματουργή!

Με την οδοντόκρεμα αρχίζουμε και τελειώνουμε την ημέρα μας, όμως η χρήση της τελικά δεν είναι μόνο αυστηρά για τα δόντια μας. Μπορεί για αυτό να κατασκευάστηκε αλλά πολυμήχανες νοικοκυρές δοκίμασαν να την χρησιμοποιήσουν και αλλού με αποτέλεσμα…αστραφτερά!

Δείτε 5 χρήσεις της οδοντόκρεμα που μπορεί να μην της γνωρίζατε.

Χέρια που μοσχομυρίζουν: Αν καθαρίσατε σκόρδο, κρεμμύδια, ψάρια μην ανησυχείτε πλύνετε τα χέρια σας με οδοντόκρεμα και η δυσοσμία θα έχει εξαφανιστεί.

Δυνατά νύχια: Η οδοντόκρεμα κάνει τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας πιο γερά και λευκά. Τρίψτε τα με μια οδοντόβουρτσα που δεν χρησιμοποιείτε πια.

Καθαροί τοίχοι: Μπέρδεψαν τα παιδάκια σας τον τοίχο με το μπλοκ ζωγραφικής; Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα βρεγμένο σφουγγάρι και όλα θα είναι μια χαρά.

Θάμπωσε η μάσκα θαλάσσης: Τρίψτε την επιφάνεια με οδοντόκρεμα και θα είναι σαν καινούργια. το ίδιο ισχύει και για το κράνος.

Οδοντόκρεμα vs σπυράκια: Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν μια σταγόνα οδοντόκρεμα σε ένα ενοχλητικό σπυράκι το βράδυ και την επόμενη πλένουν πολύ καλά το πρόσωπό τους.

ediva.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *