Οι άντρες εξομολογούνται: 5 περίεργα πράγματα που κάνουμε και βρίσκουν ακαταμάχητα

tumblr_m9noiiWEpc1ry1p9so1_500

Και πάνω που είχαμε πειστεί, ότι οι γυναίκες είναι τα πολύπλοκα όντα στον πλανήτη γη, και τα αγαπημένα μας αγόρια τείνουν να είναι πιο απλά και χαλαρά, έρχονται στο φως κάποια… γούστα και κάποια φετίχ, που μας πείθουν ότι είναι ίσως είναι κάτι περισσότερο από όραση, τεστοστερόνη και δύναμη. Νομίζεις ότι το μόνο που είναι ικανό να τους ερεθίσει είναι τα καλοσχηματισμένα οπίσθια και ένα μεγάλο και ζουμερό στήθος; Αμ δε! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα και αρκετά απροσδόκητα πράγματα, τα οποία μπορεί να κάνεις εσύ η φίλη ή η γειτόνισσά σου anyway, εντελώς ασυναίσθητα, αλλά για εκείνους να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή κίνηση. Κάποια δεν τα έχεις καν φανταστεί, κάποια άλλα ίσως σου πηγαίνουν στο μυαλό και τα κάνεις επίτηδες. Όπως και να’ χει, εμείς ρωτήσαμε και σου έχουμε τα ευρήματά μας, ώστε τώρα που έρχεται Σαββατοκύριακο και μάλιστα εορταστικό, να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

1. Να ξέρεις να παραγγέλνεις ποτό: Προφανώς δεν εννοούμε να μπορείς να βγάλεις τις λέξεις από το στόμα σου αλλά ούτε και να πετάξεις το σκοτωμένο: «Μία τεκίλα μόνο γυαλί» (σιγά μάγκα μου), αλλά μία γυναίκα, η οποία έχει περάσει τα 25 και όταν βγαίνει για ποτό βγάζει την πίστη στο σερβιτόρο προκειμένου να παραγγείλει, είναι το λιγότερο αντισεξουαλική. Και δεν εννοούμε φυσικά ότι δεν είσαι σωστή πότης, αλλά ότι μάλλον δεν ξέρεις γενικότερα τι θέλεις στη ζωή σου. Είπαμε, προσοχή στις λεπτομέρειες. Οπότε, την επόμενη φορά που θα πας σε μπαρ-όχι κοκτέιλ μπαρ προσοχή-και παραγγείλεις ένα κοκτέιλ, γλυκόξινο, με βάση το ρούμι ή το τζιν, φρούτα του δάσους και ένα τσικ τζίντζερ, να ξέρεις ότι δε θα πιεις μόνο αυτό.

2. Να είσαι… μάστορας: Εντάξει δεν εννοούμε να έχεις εργαλεία και μπουλντόζα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μία γυναίκα που ξέρει και μπορεί να είναι ανεξάρτητη. Χάλασε η βρύση; Τσουπ, βγάζεις τον κάβουρα-καλέ έτσι δεν το λένε;-και το γαλλικό κλειδί και με συνοπτικές διαδικασίες τα κάνεις τα μερεμέτια σου. Καλά δεν το συζητάμε για λάμπες, αυτά είναι απλά πράγματα. Τώρα αν αλλάζεις και λάστιχο, και στη συνέχεια σκουπίζεις τον ίδρωτα από το μέτωπο, αφήνοντας τη χαρακτηριστική μαύρη γραμμή, τότε είσαι η απόλυτη θεά.

3. Και να μην ξεχνάμε το τιμόνι: Πώς το έλεγε η Αλίκη; «Όποιος πιάνει το τιμόνι που και που να φασκελώνει»! Εσύ βέβαια ουδεμία σχέση έχεις με όλα αυτά, διότι είσαι η απόλυτη οδηγός και αυτό του αρέσει. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι σε μία γυναίκα-σύμφωνα πάντα με τους άντρες-από το να είναι καλή οδηγός. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είναι κομματάκι δύσκολο για μία γυναίκα να είναι πραγματικά άψογη, καθώς σύμφωνα με βιολόγους, εκ φύσεως έχουμε μία δυσκολία προσανατολισμού αλλά και συντονισμού των κινήσεων ποδιών και χεριών. Δεν πειράζει, κι εμείς είμαστε καλύτερες στο multitasking!

4. To λευκό το εσώρουχο: Άσε στην άκρη τα δαντελωτά τα μαύρα τα εσώρουχα αλλά και τα κόκκινα και κάνε μια στροφή στην… αθωότητα και τα χρόνια της νιότης. Με λίγα λόγια, φόρεσε λευκό βαμβακερό εσώρουχο, και πιστεψέ μας δε θα χάσεις. Γενικότερα οι άντρες λατρεύουν οτιδήποτε τους θυμίζει κάτι σε παιδικό και φρέσκο, γιατί αυτά συνεπάγονται και τα… νιάτα. Οπότε αν θέλεις να το παίξεις αθώα λολίτα ήρθε η ώρα.

5. Και ένα που σίγουρα δεν περίμενες ποτέ: Μήπως είσαι από εκείνες που λίγο πριν πέσουν για ύπνο κάνουν βαθύ καθαρισμό προσώπου, με αποτέλεσμα να φεύγει ακόμα και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ; Ε λοιπόν σταμάτα ό, τι κάνεις γιατί υπάρχει μεγάλη μερίδα αντρών που δεν μπορούν να αντισταθούν για κανένα λόγο στα μουτζουρωμένα ματάκια μας, την ώρα που ξυπνάμε. Ξέρεις, αυτό που έχει μείνει λίγο μολύβι και ξυπνάς με ένα ελαφρύ smokey eye; Ακριβώς αυτό! Δεν περίμενες ποτέ ότι θα τους άρεσε κάτι τέτοιο; Άβυσσος η ψυχή του άντρα φίλη μου.

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *