Οι Απαράδεχτοι:H αποκάλυψη του άγνωστου ρόλου του Ηλία Ψίνακη, 23 χρόνια μετά στο σίριαλ σταθμό.(Video)

psinakis bonatsos

Όλοι ξέρουμε ότι ο Ηλίας Ψινάκης έχει χρόνια… εμπειρία στον χώρο της showbiz. Η παρουσία του δίπλα σε γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, αλλά και το managementτου Σάκη Ρουβά τον έφεραν στην κορυφή, ωστόσο ο ίδιος πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους.

httpv://youtu.be/rq6zO5aRNT8

Σήμερα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια πληροφορία που σίγουρα δεν ήξερε κανείς. Την δεκαετία του ’90, ο γνωστός μάνατζερ παροτρύνθηκε να ασχοληθεί με έναν διαφορετικό ρόλο. Όπως έγινε γνωστό, στο σίριαλ Οι Απαράδεχτοι, είναι εκείνος που έγραψε τους θρυλικούς διαλόγους ανάμεσα στον Βλάσση Μπονάτσο και του συγκατοίκου του, Γιάννη Μπέζου. Το σενάριο γράφτηκε σύμφωνα με την καθημερινότητα του ίδιου με τον Βλάσση Μπονάτσο, ο οποίος ήταν φρεσκοχωρισμένος από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και έμενε στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, θα ακολουθήσει το σίριαλ Τα μπακούρια, έως ότου το 1991 σε ένα ταξίδι του στην Κέρκυρα μαζί με τον Δημήτρη Πιερίδη, με τη Rolls Royce με την οποία κυκλοφορούσαν παντού, θα πάνε στην Εκάτη, το γνωστό μπουζουξίδικο του Λάκη Τζιλιάνο, όπου εκεί εμφανίζεται o Σάκης Ρουβάς. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους.

peoplegreece.com

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *