Οι “Δαίμονες” της Άννας Βίσση έχουν σώμα, ψυχή και εντυπωσιακά κοστούμια

Στη δημοσιότητα βγήκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την ροκ όπερα που ανεβάζει φέτος η Άννα Βίσση, με την Εβελίνα Παπούλια να είναι δαιμονικά αγνώριστη. Υπερπαραγωγή τα κοστούμια.

Ενώ το θέατρο ‘Παλλάς’ ετοιμάζεται να υποδεχτεί το γνωστό έργο του Νίκου Καρβέλα στις 23 Μαρτίου, οι πρώτες φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά κοστούμια ήρθαν στη δημοσιότητα και άνοιξαν ακόμα περισσότερο την όρεξη στους φαν της ροκ όπερας.

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Παναγιώτης Πετράκης κερδίζουν τις εντυπώσεις με τα κοστούμια και το μακιγιάζ τους, με τον τελευταίο να είναι έτοιμος να δικαιώσει την Άννα Βίσση για την επιλογή του ως αντικαταστάτη του Πάνου Μουζουράκη.

Τα κοστούμια έχει επιμεληθεί η Ντένη Βλαχιώτη και οι ‘Δαίμονες’ είναι έτοιμοι να επιστρέψουν μετά από 22 χρόνια. Στο ρόλο της βασίλισσας Ροζάνα, θα δούμε φυσικά την Άννα Βίσση, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Κακλέας και τα σκηνικά ο Μανώλης Παντελιδάκης.

Αν κρίνουμε από τα παρακάτω κοστούμια, οι ‘Δαίμονες’ του 2013 θα είναι μια από τις λίγες υπερπαραγωγές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην χώρα.

 

 

 

 

 

 

Οι “Δαίμονες” κάνουν πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς στις 23 Μαρτίου.

cosmos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *