Οι ηλικίες των Ελληνίδων celebrity !

Είναι διάσημες , όμορφες και λαμπερές! Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, έχει γίνει της μόδας οι γυναίκες της showbiz να αποκαλύπτουν την ημερομηνία γέννησης τους. Λένε όμως την αλήθεια ;

Για ακόμη μία φορά, μπήκαμε στο ελληνικό Wikipedia και διαβάσαμε για εσάς τις ηλικίες των επωνύμων. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές, όπως ακριβώς αναγράφονται στη γνωστή ιστοσελίδα  :

Ρούλα Κορομηλά : Γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1957 (57 ετών) στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μεσσηνία. Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 μέσα από την κρατική τηλεόραση, και στη συνέχεια σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης, καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Νατάσα Θεοδωρίδου : Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Οκτωβρίου, 1970 (44 ετών). Σπούδασε δημοσιογραφία, ενώ παράλληλα έλαβε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα.

Μαρινέλλα : Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 20 Μαΐου του 1938 (76 ετών). Το πραγματικό της όνομα είναι Κυριακή Παπαδοπούλου. Τραγουδά επαγγελματικά από το 1957. Από τότε έχει κυκλοφορήσει 66 προσωπικά άλμπουμ τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν εμπορική επιτυχία. Είναι διάσημη κυρίως στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και με διεθνή καριέρα.

Έλενα Παπαρίζου : Γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1982 (32 ετών) και μεγάλωσε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας από Έλληνες μετανάστες. Τα μουσικά είδη της είναι το σύγχρονο λαϊκό, ποπ και χορευτικό. Η πρώτη της εμφάνιση στη μουσική σκηνή ήταν με το συγκρότημα Antique μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη, το οποίο συμμετείχε στη Eurovision 2001.

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη : Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 12 Δεκεμβρίου του 1955 (59 ετών) είναι Ελληνίδα πολιτικός, νομικός και επιχειρηματίας.Ο πατέρας της, Φρίξος Δασκαλάκης-Φαζάκης, ήταν απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, συνδικαλιστής και πρόεδρος της ΓΣΕΕ την εποχή της Δικτατορίας. Εντούτοις, κατά τα φαινόμενα, η οικογένεια Δασκαλάκη ήταν σχετικά φτωχή και δεν επωφελήθηκε από τις σχέσεις της με την εξουσία.

Τατιάνα Στεφανίδου : Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Απριλίου του 1970 (44 ετών) και είναι Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια. Πατέρας της είναι ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Πανελληνίου, Μίμης Στεφανίδης και μητέρα της η “Αννα Στεφανίδου.

Μαρία Σολωμού : Γεννήθηκε στην Αθήνα την 1 Οκτωβρίου του 1974 (40 ετών). Σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολλέγιο. Εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός, ενώ στη συνέχεια σπούδασε στη δραματική σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Βίκυ Καγιά : Γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 1978 (36 ετών). Είναι μοντέλο, παρουσιάστρια και περιστασιακή ηθοποιός. Έχει φωτογραφηθεί στα περιοδικά Vogue, Esquire, Madame Figaro, Marie Claire, και Elle.

Άντζελα Δημητρίου : Το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική Κιουρτσάκη. Γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής στις 18 Αυγούστου του 1954 (60 ετών). Η έλλειψη χρηματικών πόρων την οδήγησε να εργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία. Μάλιστα μία από τις πρώτες της δουλειές ήταν σε μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής. Έχει χαρακτηριστεί ως «Λαίδη» του Λαϊκού τραγουδιού λόγω της μεγάλης συνεισφοράς της σε αυτό.

 

Πηγη: freegossip.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *